Ośrodek Szkolenia Kierowców

Kursy prawa jazdy

Pruszcz Gdański, Kasprowicza 7

Polecam !! (1) Na wstępie chciałabym podziękować mojemu instruktorowi p. Czarkowi za... Paulina Ogólnie zadowolony ale.....uwaga (1) Szkoła godna polecenia , dobre wyposażenie , lekcje teoretyczne rzeczowe i... kierowca Polecam w 100% (1) Szkoła godna polecenia, profesjonalne nauczanie , miła obsługa , nowy sprzęt... motocyklista
Gorąco polecam :) (1) Robiłem tam kurs na prawo jazdy kat. B1. Instruktor Łukasz godny polecenia.... Christian Nie polecam (2) Ukończyłam kurs w tym OSK i niestety nie polecam. W połowie teorii... Niezadowolona Spoko (1) Robiłam u nich kurs dawno temu, młodszy Pan Darek wymiata :D niesamowicie... Martucha Szczerze polecam (2) Wszystkim nie zdecydowanym polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Rydwan.... Maciek Gorąco polecam:) (1) Szkoła doprawdy godna polecenia.Szczególne podziękowanie dla instruktora... Iwona Godziny dodatkowe (1) Kupiłem sobie 4 godzinki w Rydwanie przed egzaminem, bardzo przyjaźnie... Dawid Niestety obecnie nie jest już tak ok (1) Niestety żałuje że wybrałam ten ośrodek, po mimo dobrych opinii. Nie którzy... kursantka Bardzo Polecam (1) Chciałam gorąco podziękować panu Tadeuszowi Figurskiemu!!!! Jest... Kasia M Zadowolony kursant (1) Ta kursantka co dzisiaj miała stłuczkę na trakcie ??:P Ja także jestem Bardzo... Bartosz Zadowolona kursantka :) (1) Bardzo polecam ten osrodek. Obecnie jestem w trakcie jazdy. Jezdze z Darkiem.... Mileczka :) Jest Super ! (1) Wykłady z Panem Darkiem to coś wspaniałego. Wszystkiego nauczy,wytłumaczy i... Sandra Super (1) Wszytko w jak najlepszym porządku jestem bardzo zadowolona.... Anita Ośrodek Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolna, profesjonali instruktorzy, dbaja o kursantów,... Kursantka Super ośrodek polecam ! (1) W październiku 2007 ukończyłem w tym ośrodku kursy C+E oraz D. Przygotoway... Mirosław Żabski, Pruszcz Gdański Pan instruktor z nowego grande punto, polecam wam, (1) bo jest niesamowicie profesjonalny i cierpliwy. Dużo się przy nim nauczyłam i... Adriana Rewelacja w nauczaniu (1) Bardzo dobrze uczą Jazdy są bardzo udane. Dogodne godziny szkolenia.... :):):):) Zdałam za pierwszym razem:) (1) Egzamin zdawałam 22 lutego, zdałam za pierwszym podejsciem:)Pod namową... KuRsAnTkA