OSK SUNAJ , zdecydowanie POLECAM KAŻDEMU
Dlaczego? – otóż ze podjęli się BEZ MRUGNIĘCIA OKIEM (przedewszystkie KSZYSZTOF) ciężkiej pracy praktycznej nauczenia bezpiecznie jeździć samochodem Osoby O ZNACZNYM STOPNNIU NIE POEŁNOSPRAWNOŚCI KOŃCZYN GURNYCH, od kilku lat szukałem ośrodka w którym by mógł zrobić prawo jazdy wszędzie słyszałem podobne tekst:„nie, z pana przypadłością nie ma szans!” w „SUNAJ’u” usłyszałem: „ok. pokaz jak sobie radzisz z kierownicą a My w miarę bycia w możności spróbujemy zrobić z ciebie kierowcę ”, nie było to łatwe ale udało się! Panowie z sunaj’a uczą jeździć, kładą nacisk na to co robisz źle!, nie kładą tak zwanej „lachy” na wszystko, eliminują to co robisz źle w sposób dyskursywny czyli: „to i to robisz źle, zrób to tak i tak” nie wyszło to jeszcze raz, i tak do bólu aż będziesz to robił prawidłowo i bez boleśnie,. Miałem jazdy z Krzysztofem i Januszem, polecam obydwóch są bardzo dobrymi instruktorami bo każdy z nich uczy inaczej i inaczej docierają do kursanta w ten sposób można dużo więcej się nauczyć.Mimo ze egzaminator na egzaminie bał się wsiąść do samochodu na widok mojej niepełnosprawności zdałem bez problemów za pierwszym razem!.jeszcze raz podziękowanie dla Krzysztofa!