OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Super szkoła! (1) Bardzo się cieszę że wybrałam właśnie tą szkołę i trafiłam do instruktora... Monia Polecam! (1) Super ośrodek. Szybko, sprawnie i z pozytywnym rezultatem. Jazdy z Panem... Krzysiek Podziękowania dla Pana Rafała Grabowskiego (1) Polecam jazdy z panem Rafałem Grabowskim. Pełen profesjonalizm i klasa. Pan... Ania
Speed to super ośrodek!! (1) Speed to super ośrodek!!! Jeździłem z panem Rafałem Grabowskim i przyznam, że... Darek Polecam Speeda wszystkim (1) Polecam Speeda wszystkim, którzy chcą szybko i skutecznie nauczyć się... Magda Pan instruktor Roman najepszy! (1) Pan instruktor Roman - dwa słowa THE BEST! Uśmiechnięty, radosny, tłumaczy... Paulina M. Najlepsza szkoła! (1) Ludzie, którzy pracują w tej szkole naprawdę znają się na rzeczy. Pan Janusz... D. Najlepszy kurs w Trójmieście (1) Naprawdę polecam szkołę jazdy speed. Teoria z Panem Januszem to czysta... Łukasz Najlepsi z najlepszych! (1) OSK Speed poleciła mi moja kuzynka. Super atmosfera na lekcjach z teorii,... Wiola Polecam! (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem!!! A to dzięki najlepszemu instruktorowi na... lala Speed the best. Jestem bardzo zadowolony (1) Bardzo polecam ten ośrodek a przede wszystkim Pana Adama. Wszystko tłumaczy... zadowolony absolwent OSK SPEED Serdecznie polecam!! (1) Szkoła jest naprawdę świetna, porównując ze szkołami do których uczęszczali... xxx Najlepsi instruktorzy! (1) Jazdy z panem Jackiem to czysta przyjemność. Miałam też kilka dodatkowych... Dorota Polecam! (1) Teoria przekazana w bardzo ciekawy sposób przez Pana Janusza.Jazdy z panią... Przemysław Pan Janusz i Pan Rafał (1) Bardzo serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Speed. Zajęcia z rewelacyjnym... Nikola Dubieńska Szkoła jazdy na "6" (1) Polecam wybór szkoły jazdy SPEED, wykłady z panem Januszem na wysokim... Agnieszka Szkola godna polecenia (1) Polecam bardzo szkole osk speed. bardzo dobrZe przygotowuja do egzaminow,... Natalia Super!!!! (1) Jak najbardziej polecam i jeszcze raz polecam i mogę tak bez końca! Nauka... Ola Najlepsi :) (1) Jak najbardziej polecam szkołę jak i Pana instruktora Rafała Grabowskiego... Natalia Polecam dobra szkoła (1) Nauka w tej szkole to czysta przyjemność. Bardzo dobre przygotowanie do... Dawid