OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam (1) Bardzo polecam jazdy z instruktorem Rafałem W.. Instruktor umie wszystko... Marta Polecam OSK Speed (1) Mam przyjemność uczęszczać na kurs prawa jazdy w według mnie najlepszym... M.P.Sz Polecam (1) Egzamin zdałam za pierwszym razem. Zajęcia bardzo ciekawie prowadzone.... Magda
POLECAM! (1) Bardzo miła atmosfera!! Zarówno na części teoretycznej jak i na jazdach.... M.Sz. Najlepszy OSK na pomorzu. (1) Zdałem za pierwszym podejsciem dzięki rewelecyjnemu nauczaniu teoretycznym... Piotr Profesjonalny osk w GDANSKU (1) Polecam osk speed szybko , prosto , przyjemnie i fachowo . Pozdrawiam pana... Robert Borzecki Polecam !! Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Bardzo polecam osk Speed !!! Część teoretyczna prowadzona przez Pana Janusza... Magdalena Polecam, polecam!! (1) Zdecydowanie polecam osk speed. Przesympatyczny Pan Janusz, który bardzo... Weronika T. POLECAM!!! (1) Bardzo polecam osk SPEED bardzo mila atmosfera teoria z Panem Januszem... Karol.M Polecam bardzo! (1) Bardzo polecam, dobre przygotowanie z teorii i z praktyki, wszystko zdane za... Oskar Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy OSK SPEED. Nauka jak i same jazdy na wysokim... Radosław Zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia w OSK Speed. Szczególnie polecam jazdy... Maciej Bardzo polecam. (1) Polecam osk speed. Część teoretyczna z Panem Januszem rewelacja, a część... Piotr M Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia. Jazdy z panem Rafałem W.- super!... Zuza Polecam tą szkołę nauki jazdy (1) Polecam szkołę Speed. Instruktor Rafał W ! Bardzo cierpliwy,jazdy odbywały... Angelika Polecam! (1) Bardzo polecam OSK Speed. Wykłady pana Janusza są pełne entuzjazmu,... Karolina OSK lider! (1) Szkoła warta polecenia. Teoria z panem Januszem przeprowadzona dokladnie oraz... Robert OSK Speed najlepszy w Trójmieście (1) Dzięki teorii wyłożonej jasno przez Pana Janusza i jazdom z Panem Rafałem W.... Absolwent M. Super szkoła:) (1) Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły. Super wyłożona teoria przez Pana... Karolina Najlepszy ośrodek ! (1) Pan Janusz oraz wszyscy instruktorzy wykwalifikowani znając się bardzo... Filip Ćwiek