OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam Osk Speed (1) Pan Łukasz to świetny instruktor. Wlasciwa osoba posiadajaca wiedze,... Wojtek Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, zdałam egzamin za pierwszym... Piotr Bardzo polecam! (1) Ośrodek pokazuje wysoki poziom profesjonalnego podejścia do kursantów. Jazdy... Kamil
Najlepszy OSK!!! (1) Z calego serca polecam OSK speed. Pan Instruktor Roman jest bardzo... Mateusz Bardzo polecam ! (1) Pan Łukasz to świetny instruktor, wymagający, ale posiada dużą wiedzę i... Paweł Najlepszy OSK! (1) Teoria, na której już pierwszego dnia dostaniesz garść przydatnych na egzamin... Wero Super instruktor Rafał Grabowski! (1) Miałam ogromną przyjemność jeździć z panem Rafałem Grabowskim. To wspaniały... Grażyna Polecam jazdy z Rafałem Grabowskim! (1) Jeździłam z instruktorem Rafałem Grabowskim i uważam, że nie mogłam trafić... Marta Polecam wszystkim którym zależy aby umieć zachować się na drodze przewidywalnie iumieć jeżdzić prawidłowo pan janusz to (1) Poszłam tam z polecenia znajomej ito był świetny wybór poleciłam już... IWONA KAROLCZAK BARDZO POLECAM ! (1) Szkoła jazdy „speed” jest najlepszą szkółką w Gdańsku. Instruktorzy są... Melisa Najlepsza szkółka jazdy!!! (1) Polecam z całego serduszka! Super atmosfera na zajęciach teoretycznych, jak i... Martyna Hinz Opinia (1) Polecam szkółkę jazdy. Przyjemna atmosfera w trakcie wykładów. Mili... Bartosz Instruktor Rafał W.= Egzamin zdany za Pierwszym Razem!! (1) Serdeczenie Polecam tą szkołę ! Teoria przekazana przez Pana Janusza bardzo... Petro ... Najlepsza Szkoła Jazdy w Trójmieście! (1) Bardzo polecam szkole jazdy OSK SPEED, prawo jazdy zdane za pierwszym razem... Alicja Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście !!! (1) Od kiedy pamiętam marzyłam aby już jeździć samochodem oraz posiadać ten... Magdalena Polecam jazdy z Rafałem Grabowskim (1) Rafał Grabowski to bardzo dobry instruktor. Jest bardzo wymagający, ale... Aleksander Najlepsza szkoła i Instruktor w 3city (1) Zacznę do tego, że od 10 lat próbowałam sie zapisać na kurs, a wszystko... Monika Najlepsza Szkoła Jazdy w Trójmieście! (1) Bardzo dużo znajomych polecało mi tą szkołę jazdy i postanowiłam sama się... Natalia S. super nauka (1) Wszystko było wytłumaczone super. Jazdy były przeprowadzone w sposób ciekawy.... Martaa super jazdy (1) Teoria przekazana bardzo przystępnie i ciekawie ale największe zasługi są za... Marta