OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Jazdy z Rafałem Grabowskim (1) Teoria z panem Januszem bardzo ciekawa a jazdy z panem Rafałem Grabowskim... Marek Polecam!!! (1) Super szkoła i najlepszy instruktor Rafał Grabowski. To były moje najlepiej... Malgosia Polecam jazdy z Rafałem Grabowskim (1) Jeździłem z instruktorem Rafałem Grabowskim i jestem z tego powodu bardzo... Łukasz
Polecam Pana Rafala W.! (1) Bardzo dobra szkoła, wysoki poziom . Miałem przyjemność jeździć z Panem... Patryk Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Do speeda trafiłam z polecenia koleżanki, która była bardzo zadowolona z... Marta Polecam Rafała Grabowskiego (1) Jeździłem z Rafałem Grabowskim i szczerze mogę go polecić. Bardzo konkretny... Zadowolony kursant Polecam osk speed (1) Zajęcia z teorii przeprowadzone jasno i zrozumiale w przyjaznej atmosferze,... xyz Świetna szkoła! (1) Na prawdę polecam kurs w speedzie. Jeździłam z Rafałen Grabowskim i myślę, że... Julka Instruktor Adam :-) (1) Najlepszy instruktor na świecie Pan Adam G. Z czystym sumieniem polecam.... Karolina Serdecznie polecam ten ośrodek! (1) Kiedyś miałam wątpliwości czy kiedykolwiek zdam prawo jazdy.....dzięki temu... Paulina Polecam! (1) Polecam każdej osobie która zamierza zrobić prawko. Profesjonalna kadra,... M !!! (1) Jeśli ktoś nauczył mnie jeździć -to jest mistrzostwo świata ! Ba !! ZDAŁAM... Marta-królowa dróg NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY ! (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy SPEED.!!!!! Wykłady z panem Januszem... Kasia SUPER SZKOŁA . !!!!!!! POLECAM (1) Jak najbardziej polecam osk SPEED . Nauka jazdy z instruktorem panem ŁUKASZEM... Wojt Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam tą szkołę jazdy! Szczególnie instruktora Rafała W. Jestem... Oktawia Pan Lukasz (1) Polecam ! Pana instruktora Łukasza sumienny , zaangażowany facet kontaktowy w... Przemek NAJLEPSZA SZKOŁA W MIEŚCIE (1) Polecam P.Marzenka ,instruktora jazdy,spokojna ,zyczliwa i wyrozumiala,super... Ania S. Polecam instruktora Rafał W. i osk speed (1) Bardzo cierpliwy i wymagający instruktor, który dostrzega wszystkie błędy... Adam POLECASM OSK SPEED I INSTRUKTORA ŁUKASZA !!!!! (1) Najlepsza szkoła. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem, a dodam, że... iwona Polecam naprawde warto skorzystać (1) Sam nie wierzyłem do końca ze można za pierwszym razem a udało się... Mariusz