OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

To była jazda ;) (1) Nie ma lepszej szkoły ! Najlepszy ośrodek ze wspaniałymi instruktorami i... Małgosia Polecam !!!! (1) Polecam p.Adama !!!bardzo dobry instruktor uczy perfekcyjnie,ma dużo... Nina Polecam osk speed (1) Chciałabym szczególnie podziękować Panu Łukaszowi. Egzamin państwowy zdałam... Ola
Polecam (2) Polecam tą szkołę jazdy! Moim instruktorem był Pan Rafał W., człowiek bardzo... Marta Polecam Pana Adama! (1) Polecam Pana Adama! Najlepszy instruktor na świecie, który nauczył, pokazał... Alex POLECAM P. BOGDANA! (1) Polecam ośrodek szkolenia kierowców z czystym sumieniem. Sposób prowadzenia... Marta M Świetna (1) Bardzo polecam speed szkołe :) Oraz polecam Pana Romana, najlepszy... Dawid Domżalski POLECAM BARDZO !!:)))))) (1) Kierując się opiniami znajomych trafiłam do OSK Speed. Bardzo miła obsługa.... Paulina Polecam instruktora Adama! (1) Egzaminy zdane za pierwszym razem! Pan Janusz przyjemna i ciekawa nauka... Ania Polecam Instruktora Pana Rafała! (1) Egzamin zdany! Instruktora polecam każdemu kto bał się jeździć samochodem.... Elwira P Polecam (1) Polecam instruktora p. Adama . Mieszkam w Gdańsku od dwóch lat,nauczył mnie... Patryk Prawko (1) Polecam, Panią Marzenę, najlepsza instruktorka jaka można soboie zażyczyć.... Ela :) (1) Rafał W. Cudotwórca!!! Dzięki wielkie!! Joanna Sz. Zdane za pierwszym razem MARCIN (1) Polecam w 100% Pan Janusz super tłumaczy teorie a jazdy z Panem Bogdanem .K .... marcin Polecam OSK Speed! (1) Polecam szkołę jak najbardziej, przemili ludzie i dobra atmosfera. Polecam... Patryk Polecam serdecznie! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! Polecam jazdy z panem Romanem - bardzo miła... Zuzanna POLECAM TE SZKOLE :) I PANA RAFALA W (1) Witam :) nie sadzilam ze kiedykolwiek naucze się jeździć a jednak ! :) teoria... Monika najlepszy kierowca w Gdań Polecam Pana Rafala W. (1) Polecam tą szkołę jazdy! Moim instruktorem był Pan Rafał W., Instruktor... Piotrek. I Polecam szkołę, a w szczególności instruktora Adama! (1) Lokalizacja szkoły jak i miejsca rozpoczęcia jazd jest świetnie... Daria Polecam (1) Serdecznie polecam tą szkołę Dorota