OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Najlepsi! (1) Teoria w trybie weekendowym, informacje przekazane w przystępny sposób ze... Serdecznie polecam (1) Wykupiłem 10h jazd dodatkowych i żałuję, że nie zrobiłem w tej szkole całego... Ior Dąbrowski Dodatkowe Jazdy (1) Przed egzaminem panstowowym wziąłem u pana Adama 4 dodatkowe godziny co... Mateusz
Polecam (2) Będę bardzo miło wspominać okres nauki jazdy w tej szkole. Zdecydowanie... Przemysław Szczerze polecam ten OSK (1) Miałam przyjemność uczyć się w tej szkole na prawo jazdy kategorii B... Aneta Osk Speed (1) Teoria przeprowadzona w miłej atmosferze . Jazdy z Panią Marzeną i P. Rafałem... Kursantka Dziękuje!! (1) Złoty medal dla Pani Agaty za cierpliwość i wyrozumiałość do moich kangurków... Aga Pan Adam jest super!!! (1) Pan Adam jest z*******y. Dodatkowe lekcje z nim sprawiały mi frajdę i nauczył... Kamil Nowacki bardzo polecam! (1) rewelacyjna teoria z p. Januszem, na zajęciach nigdy nie było nudno, były one... była kurstanka osk speed Szczęśliwy kierowca kat B (1) osk speed, to najlepsza, bardzo profesjonalna i miła szkoła w... Aleksandra Rafał W. (1) Polecam instruktora Rafała. Posiadam prawo jazdy od 2 lat. Rafał nauczył mnie... Ewa najlepsza szkólka w trójmieście!!!!!!! (1) Polecam z całego serca szkołę!!!!!!!!!! Najlepsza szkoła do jakiej można... Milena Najlepsza szkółka w Trójmieście (1) Najlepsza szkółka. Zdałem za pierwszym Hubert Świtała Najlepsza szkółka w Trójmieście! (1) Przysięgam SPEED to cudowna szkółka jazdy! Szefostwo wspaniałe. Instruktorzy... Karolina O Profesjonalizm (1) Super OSK. Wyklady super Pan Janusz to osoba która za się na rzeczy. Bardzo... świeżo upieczony kierowca najlepsi!!! (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście i okolicach, a wiem co mówię bo kilka... Alicja Majewska Zadowolony kursant :) (1) Każda osoba jeśli się zastanawia gdzie ma zrobić kurs na prawo jazdy to tylko... Ania Najlepsza szkółka jazdy !!! (1) Jest to zdecydowanie najlepsza szkółka jazdy nie nikt lepszej nie znajdzie !... Basia Zadowolony (1) Teoria przewodzona w bardzo miłej atmosferze przez pana Janusza Praktyka z... Kursant Najlepsza szkoła jazdy ! (1) Najlepsza szkoła jazdy i najlepszy instruktor na świecie - pan Adam, zawsze... Paulina owsiana / paula :)