OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Emilia - opinia (1) Bardzo mocno polecam!! Świetne przygotowanie na kursach teoretycznych przez... Emilia Krzysztof - opinia (1) Polecam OSK Speed !!! Wykłady teoretyczne z Panem Januszem były bardzo dobrze... Krzysztof Świetna szkoła ! (1) Świetna szkoła super podejście do klienta polecam instruktora Rafała który... Jakub
Cudownie! (1) Bardzo polecam tą szkołę. Dzięki jazdom w tym ośrodku zdałam egzamin... Mania Karolina - opinia (1) Bardzo polecam ta szkole super nauka a przedewszystkim mega atmosfera w... Karolina Super! (1) Jestem bardzo zadowolony ;) Miła atmosfera i bardzo dobry poziom nauczania.... Szymon Polecam! (1) Pan Janusz przekazuje teorię w jasny i ciekawy sposób, na wykładach panuje... Ada polecam!!!!! (1) Przygotowanie praktykanta w kwestii teoretycznej oraz praktycznej 100%.... Dariusz Najlepiej! (1) Najlepsza szkoła, zdane za pierwszym razem! Paweł Bardzo Polecam (1) Bardzo polecam ten ośrodek, wszystko co powinien wiedzieć kierowca zostało... Kiryl Bardzo Polecam (1) Gorąco polecam Instruktora Pana Adama.Sama przyjemność nauki jazdy... Dotota Sebastian - opinia (1) Wszystko co dla młodego kierowcy potrzeba. Wyluzowany instruktor, każdy uczy... Sebastian Adrian - opinia (1) Z całego serca polecam, wszystko co młody kierowca powinien wiedzieć zostało... Adrian Łukasz z Lublina - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku. Wszystko wytłumaczone tak jak należy.... Łukasz z Lublina Klaudia - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu OSK Speed w Gdańsku. Obsługa na... Klaudia Agnieszka B (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku. Prawo jazdy zdałam za pierwszym... Agnieszka Baranowska Marcin (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! Prawo jazdy zdane za pierwszym razem :)... Marcin M. - opinia (1) Najlepsza szkoła w Gdańsku, pozdrawiam serdecznie Pana Romana M. Szymon - opinia (1) Bardzo polecam tę szkołę. Jazdy doszkalające u Pani Agaty dodały mi pewności... Szymon Najlepsze OSK w Trójmieście! (1) Każdemu kto się zastanawia nad wyborem ośrodku szkolenia kierowców, polecam z... Oliwia