OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam!! (1) Bardzo polecam szkołę, szczególnie jazdy z p.Adamem, świetny nauczyciel.... Sandra - opinia (1) Pan Rafał najlepszy instruktor w Trójmieście ! Polecam Polecam! (1) Dzięki wspaniałym i kompetentnym instruktorom z tej szkoły zdałam za... Martyna
Polecam z czystym sumieniem. (1) Cały kurs udało się odbyć bardzo sprawnie. Polecam instruktora Rafała,... Paweł Grzegorz - opinia (1) w 100% polecam!!! teoria oraz praktyka zdana za pierwszym razem ,instruktor... Grzegorz Najlepsza szkółka w trojmiescie!! (1) Dzięki wysokiemu wykwalifikowaniu pana Rafała zdałam egzamin w PORDzie za... Najlepsza szkółka! Najlepszy instruktor! (1) Wysoki poziom. Teriera wyuczona, właściciele przesympatyczni. Jazdy... Asia Kasia - opinia (1) Bardzo polecam ten Osrodek Szkolenia. Instuktorzy bardzo dobrze uczą, sa... Kasia Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Długo nie mogłem się zdecydować na szkołę jazdy , wybrałem osk speed i jestem... Damian Szczerze polecam osk speed (1) Szczerze polecam osk speed. właściciele Pani Ania i Pan Janusz starają się... Stef Najlepsi! (1) Teoria w trybie weekendowym, informacje przekazane w przystępny sposób ze... Serdecznie polecam (1) Wykupiłem 10h jazd dodatkowych i żałuję, że nie zrobiłem w tej szkole całego... Ior Dąbrowski Dodatkowe Jazdy (1) Przed egzaminem panstowowym wziąłem u pana Adama 4 dodatkowe godziny co... Mateusz Polecam (2) Będę bardzo miło wspominać okres nauki jazdy w tej szkole. Zdecydowanie... Przemysław Szczerze polecam ten OSK (1) Miałam przyjemność uczyć się w tej szkole na prawo jazdy kategorii B... Aneta Osk Speed (1) Teoria przeprowadzona w miłej atmosferze . Jazdy z Panią Marzeną i P. Rafałem... Kursantka Dziękuje!! (1) Złoty medal dla Pani Agaty za cierpliwość i wyrozumiałość do moich kangurków... Aga Pan Adam jest super!!! (1) Pan Adam jest z*******y. Dodatkowe lekcje z nim sprawiały mi frajdę i nauczył... Kamil Nowacki bardzo polecam! (1) rewelacyjna teoria z p. Januszem, na zajęciach nigdy nie było nudno, były one... była kurstanka osk speed Szczęśliwy kierowca kat B (1) osk speed, to najlepsza, bardzo profesjonalna i miła szkoła w... Aleksandra