OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Świetna szkoła! (1) Gorąco polecam! Najlepsza szkoła pod każdym względem! Kurs teoretyczny z p.... Sandra Polecam bardzo !!! (1) Każdemu kto wybiera się na kurs prawa jazdy a nie wie jaką szkółkę wybrać ta... XYZ Wszystkim polecam! (1) Najlepsza szkoła jazdy! Mój egzamin zdałam za pierwszym razem bezbłędnie,... Klaudia
Najlepsza szkoła !!! (1) Super szkoła kierowców. Polecam każdemu kto myśli o zdaniu wymarzonego... Bartek NAJLEPSZY INSTRUKTOR - PAN RAFAŁ W. (1) Szkoła jak najbardziej godna polecenia, a przede wszystkim Pan Rafał W.,... Ania L. Profesjonalnie (1) Szkoła jak najbardziej godna polecenia. Konkretnie, sprawnie i skutecznie :)... Marcin Super! (1) Najlepsza szkoła jazdy i najlepszy instruktor Pan Adam! Jazdy bez stresu,... Martyna To była jazda ;) (1) Nie ma lepszej szkoły ! Najlepszy ośrodek ze wspaniałymi instruktorami i... Małgosia Polecam !!!! (1) Polecam p.Adama !!!bardzo dobry instruktor uczy perfekcyjnie,ma dużo... Nina Polecam osk speed (1) Chciałabym szczególnie podziękować Panu Łukaszowi. Egzamin państwowy zdałam... Ola Polecam (2) Polecam tą szkołę jazdy! Moim instruktorem był Pan Rafał W., człowiek bardzo... Marta Polecam Pana Adama! (1) Polecam Pana Adama! Najlepszy instruktor na świecie, który nauczył, pokazał... Alex POLECAM P. BOGDANA! (1) Polecam ośrodek szkolenia kierowców z czystym sumieniem. Sposób prowadzenia... Marta M Świetna (1) Bardzo polecam speed szkołe :) Oraz polecam Pana Romana, najlepszy... Dawid Domżalski POLECAM BARDZO !!:)))))) (1) Kierując się opiniami znajomych trafiłam do OSK Speed. Bardzo miła obsługa.... Paulina Polecam instruktora Adama! (1) Egzaminy zdane za pierwszym razem! Pan Janusz przyjemna i ciekawa nauka... Ania Polecam Instruktora Pana Rafała! (1) Egzamin zdany! Instruktora polecam każdemu kto bał się jeździć samochodem.... Elwira P Polecam (1) Polecam instruktora p. Adama . Mieszkam w Gdańsku od dwóch lat,nauczył mnie... Patryk Prawko (1) Polecam, Panią Marzenę, najlepsza instruktorka jaka można soboie zażyczyć.... Ela :) (1) Rafał W. Cudotwórca!!! Dzięki wielkie!! Joanna Sz.