OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Szczerze POLECAM (1) Chcę serdecznie podziękować Januszowi za cierpliwość, wyrozumiałość i czas... Sylwia Polecam gorąco:) :) (1) Prawko zacząłem robić dawno temu w innym mieście. Kilka pierwszych podejść do... Marek Polecam !!!! (1) Jestem Bardzo zadowolona że wybrałam tąszkołe i polecam !! zajęcia... Madziiiix
Polecam! (1) Serdecznie polecam tę szkołę nauki jazdy! Zajęcia teoretyczne przeprowadzone... Martyna Najlepsi w Trójmieście. (1) Polecam wszystkim Osk Speed.Super szkoła jazdy.Wykłady"odjechane"z... Kryształ Wspaniała szkoła (1) Polecam serdecznie szkołę jazdy Speed! Po pierwsze należy ją pochwalić za... Patrycja POLECAM!! (1) Na prawdę świetna szkoła! Zarówno teoria jak i praktyka prowadzona w luźnej,... Gosia Bardzo polecam! (1) Teoria z panem Januszem została przedstawiona w bardzo wesoły i zrozumiały... Karolina Prawko Gdańsk :) (1) Osk Speed- to jest bardzo dobra szkoła nauki jazdy.Każdy kursant po tej... Kamil Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam tą szkołę. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do... Agata OSK Speed- SOLIDNA SZKOŁA JAZDY, którą polecam każdemu !!! (1) Długo zastanawiałam się nad tym, którą szkołę wybrać- OSK Speed bez wątpienia... Daria super speed :) (1) Osk Speed super szkoła jazdy. Wykłady z bossem Januszem niezapomniane.Jazdy... DriverLightAdrian Speed... - to jest właściwy wybór:) (1) Gdybym miała drugi raz wybierać szkołę nauki jazdy, nie zawahałabym się ani... Sandra Nie szukaj dalej :) (1) Lepiej nie trafisz, tak powiedzieli mi znajomi i mieli rację. Jestem im... Agnieszka Najlepsi w Trójmieście. (1) Zapisałem się do Osk Speed,po przeczytaniu opini na tym forum.Po przybyciu do... DriverDarek Polecam! (3) Świetna szkoła, teoria z P.Januszem przeprowadzana na wesoło i zrozumiale... Kacper Rewelacja! (1) Polecam Osk Speed! Bardzo dobra atmosfera w czasie nauki.Zero stresu podczas... Alexander Zdałam za pierwszym! (2) i teorię, i praktykę :) Wykłady z panem Januszem zawsze łatwe do zrozumienia,... Paulina Pani Marzenka górą!!!! (2) W piątek zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem;) i to wszystko... agnieszka super:) (2) Dobra szkoła jazdy!Dobrze uczą!Bardzo dobra atmosfera!Polecam! Mariusz