OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam (2) Serdecznie polecam każdemu, profesjonalny ośrodek, bardzo dobre podejście do... Paweł Najlepsza szkoła Jazdy! :D (1) Jestem strasznie zadowolony z poziomu nauczania w tej szkole jazdy! Naprawdę... S616 Zdałem !! za pierwszym (1) Polecam jazdy z instruktorem Jackiem zdałem za pierwszym. wszystko na 6,... Sebi
100 % zadowolenia !!! (1) Bardzo serdecznie dziekujemy i zdecydowanie polecam z chlopakiem o.s.k. Speed... Kasia i David Polecam! (1) Właśnie wróciłem z pozytywnym wynikiem egzaminu za pierwszym podejściem. Pan... Stefan zdecydowanie polecam!! (1) Zdecydowanie polecam!! Zarowno zajecia teoretyczne jak I praktyczne... Krystyna wielki pozytyw (1) Mogę szczerze, bardzo polecić ten osk. Prawko zdane od razu, bardzo... Gosia Osk Speed - Najlepsi w Trójmieście! (1) Podziękowania za zdane egzaminy na prawo jazdy! Szkołę polecam wszystkim!... AdrianM Serdecznie polecam! :) (1) Serdecznie polecam osk SPEED wszystkim osobom, które chcą dobrze nauczyć się... Sylwia Polecam. (1) Zapisałem się na kurs i jestem już po egzaminie.Szkołę polecam.Bardzo dobra... Michał Brawo! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy i niedroga.Świetnie uczą i teorii i praktyki.Są... Marcin Osk Speed :) (1) Super szkoła! Teoria z p.Januszem i jazdy z p.Marzeną i p.Arturem,czysta... NYC polecam! (1) serdecznie polecam, egzamin i teoria zdane za pierwszym razem! miałam... madzionka KURS PRAWA JAZDY :) (1) Szkoła Speed Super! Wykłady z teorii bardzo konkretne i w bardzo miłej... Sebastiano Osk Speed (2) Gorąco polecam ten ośrodek .Wykłady prowadzone z pasją przez Pana Janusza... martucha Polecam!!! (1) Super szkoła! Teoria przeprowadzona przez Pana Janusza w bardzo... Martyna Osk Speed - Najlepsza Szkoła Jazdy:) (1) Super szkoła!P.Janusz(szef) wykłada teorię i najtrudniejsze przepisy w ruchu... Blue Super!!! (1) Bardzo dobra szkoła. Świetni instruktorzy!! Polecam!!! O Bezapelacyjnie najlepsza szkoła w trójmieście! (3) Idąc na kurs na prawo jazdy spodziewałam się nudnych wykładów i jazd z... Joanna S. Rewelacja !!! (4) O tej szkole można było by pisać i pisać- ale zacznę od teorii- nauka... Paula