OSK ZEBRA

Kursy prawa jazdy Ubezpieczenia

Gdańsk, Królowej Jadwigi 137/D

Najlepsze szkolenie (1) Państwowy egzamin teoretyczny w nowym systemie, powszechnie uznany za trudny,... Janka Efektywnie i swobodnie (1) W moim przypadku wybór szkoły podyktowany był przede wszystkim lokalizacją,... Prymus ewamk - opinia (1) Gorąco polecam naukę jazdy w OSK Zebra. Teoria na zajęciach u pana Andrzeja... ewamk
polecam (1) Zacznę od tego, że zdałam za pierwszym podejściem :) to mówi samo za siebie.... agnieszka k. Szczerze polecam! (1) W "Zebrze" nie tylko uczą nas jak zdać egzamin, ale przede wszystkim uczą... Daniel Strzał w dziesiątkę (1) Polecono mi naukę jazdy w OSK Zebra i nie mogłam trafić do bardziej... Magdalena pełna profeska :) (1) zapisałem się na szkolenie dodatkowe i to był strzał w 10. poprawiliśmy... lemur Warto!!! (1) Wybrałem ten ośrodek szkolenia gdyż nie dość że cena niska to na dodatek... Paweł Polecam! (1) W "Zebrze" uczą profesjonaliści, którzy kochają swoją pracę, umieją przelać... Absolwentka POLECAM! (1) Z czystym sumieniem polecam tą szkołę jazdy, jak pisał już ktoś w... Asia Lepiej wybrać nie mogłam. (1) Zdałam egzamin przy pierwszym podejściu; oczywiście nie obeszło się bez... Szpilka Dobry wybór (1) Udało mi się dopiąć starania o uzyskanie prawa jazdy. Co prawda w moim... xxxl bardzo bardzo polecam!!!!!! (1) dzisiaj zdałam egzamin i uważam ze w dużej mierze zawdzięczam to Panu... Ania:) Małgosia - opinia (1) Zdałam dzisiaj za pierwszym razem i zdecydowanie zawdzięczam to panu... Małgosia Pozytywnie (1) Ukończyłem kurs podstawowy w innym mieście. Muszę przyznać, że w pierwszej... Arkadiusz Bez powtórzeń (1) Zdałam prawidłowy egzamin za pierwszym razem, pomimo że wcześniej sama w to... Jola ZDAŁEM EEGZAMIN ZA PIERWSZYM RAZEM (1) Multimedialny kurs w małej grupie kursantów. Przystępne godziny zajęć... Młody Kierowca Gorąco polecam tę szkołę jazdy !!! (1) Własnie jestem po egzaminie! Zdałam i uwazam ,ze P. Marcin jest doskonałym... Aneta z Moreny :) Dokształt (1) Zafundowałem sobie kurs doszkalający w tym ośrodku i się opłaciło, zdałem bez... ziom zdałam za trzecim razem (1) Poniewaz kurs prawka zaczynałam w innym ośrodku (i bardzo tego żałuję do... Szczęśliwa