OSK ZEBRA

Kursy prawa jazdy Ubezpieczenia

Gdańsk, Królowej Jadwigi 137/D

Jan Popławski. - ocena (1) Polecam szkolenie. Dobre, szybkie terminy zajęć praktycznych. Teorię robiłem... Jan Popławski. Aliaksandra - ocena (1) Pan Jaroslaw to bardzo dobry instruktor. Egzamin zdany za pierwszym razem,... Aliaksandra Karolina - opinia (1) Chciałam bardzo podziękować za cały kurs teoretyczny, jazdy ( zawsze udało... Karolina
Iwonka - opinia (1) Polecam i będę polecać . Zebra to dobra lokalizacja oraz przystępna cena... Iwonka kursantkA - opinia (3) Jako osoba posiadające już prawo jazdy ale niejeżdżąca ponad 10 lat, bardzo... kursantkA Amadeusz. - opinia (1) Przede wszystkim plus za materiały do nauki przez internet. Właściwie to... Amadeusz. Małgorzata - opinia (1) Według mnie bardzo dobra lokalizacja , niezłe wyposażenie, estetycznie w... Małgorzata Piotr - opinia (1) w zebrze zacząłem moje drugie szkolenie na prawo jazdy, czas już bowiem był... Piotr The best! (1) Szkolenie pierwsza klasa. Profesjonalna obsługa w biurze. Na teorii... Janka. Egzamin zdany za 1 razem (1) Bardzo serdecznie chciałbym podziękować za przygotowanie mnie do egzaminu... Krzysztof Gorąco polecam! (1) Solidne, profesjonalne przygotowanie do egzaminu - wszystko zdane na 100% za... Paulina Pozytywnie (1) Przed wyborem kursu trochę się wahałem. Znajomi polecili i mnie zachęcili.... Bartek POLECAM! (1) Polecam OSK Zebra za profesjonalną naukę zarówno teorii jak i praktyki.... Paulina Polecam!!! (1) Szczerze polecam OSK Zebra. Pan Andrzej od teorii bardzo jasno i konkretnie... Asia Zdałam (1) Ta szkoła jest jak egzorcysta - pozbawili mnie fobii. Instruktor Marcin... Magda Do przodu (1) Powtórki przed egzaminem są fenomenalne, trudno po nich nie zdać egzaminu... Korweta Super (1) Absolutnie mogę polecić szkołę ZEBRA każdej osobie, która chciałaby rozpocząć... Aga Ukończone, zaliczone. (1) Chciałem bardzo podziękować szkole „Zebra”. Zajęcia teoretyczne... Jan Opinia za zdany egzamin (1) Egzamin praktyczny zdałem bez większych uwag egzaminatora. Potencjalne trasy... Jan Bardzo polecam (1) Witam bardzo polecam tą szkole Pan Andrzej instruktor od teorii bardzo... Piotr