OSK ZEBRA

Kursy prawa jazdy Ubezpieczenia

Gdańsk, Królowej Jadwigi 137/D

Zdałam egzamin (1) Do Zebry trafiłam po kursie w innym ośrodku, i nie zdanym egzaminie.... Małgorzata W. Same plusy (1) Bardzo polecam ten ośrodek, a w szczególności szkolenie praktyczne –... Justy Pozytywnie (1) Bardzo dziękuję za fachowe przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Uważam ,... JK 89
Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej szkoły, każdemu polecam. Egzamin zdałam... J.S. Dobra szkoła. (1) Uważam, że ZEBRA to bardzo dobra szkoła jazdy w Gdańsku. Teoria plus... Tomasz M Zdane. (1) Jestem po zdanych egzaminach. Z obecnej perspektywy widzę istotną... A.J. Serdecznie polecam!!! (1) Polecam osk Zebra za profesjonalne nauczanie zarowno teoretyczne jak i... Ania S. Kierowca (1) Opinię wystawiam już jako „kierowca”. Szkolenie odbywałem... M K Polecam! (2) Dzisiaj zaliczyłam swój pierwszy egzamin na prawo jazdy, nie obyło się bez... Ania H. Mega pozytywnie (1) Dwa terminy egzaminów i obydwa pozytywne. Aż muszę sam siebie pochwalić.... Damian Szkolenie u profesjonalistów to gwarancja sukcesu. (1) Przede wszystkim pochwała za fantastyczne podejście na zajęciach... Ilona 13 sierpnia. (1) Trzynasty sierpnia to mój szczęśliwy dzień. Zdałam za trzecim razem (w końcu... Monika ZEBRA Rules (1) Jeżeli zależy ci na bezstresowym i szybkim zdaniu egzaminu to musisz wybrać... Robo Lotto (1) Zdałam egzamin teoretyczny za drugim podejściem. Muszę zaznaczyć, że byłam... MM Muszę się pochwalić. (1) Właśnie zaliczyłam mój pierwszy państwowy egzamin teoretyczny. Biorąc pod... Agata Sukcesywnie do celu. (1) Teoria przebiegła bardzo sprawnie i przystępnie. Czasami odniosłam nawet... Jolanda Zdałam, Zdałam! (1) Zrobiłam sobie kilkuletnią przerwę w ubieganiu się o prawo jazdy. Pewnie to... JK Recepta (1) Jak zdać szybko prawo jazdy unikając zbędnych stresów. Teoria w indywidualnym... KawaR Polecam OSK Zebra :) (2) Wczoraj zdałam egzamin praktyczny za drugim razem co znaczy, że wg statystyk... Paulina Super szkoła, super efekty. (1) Zdałam za pierwszym podejściem. Dziękuję bardzo za naukę i pozdrawiam.... Alina