Wspaniałe miejsce, jestem zadowolona. (1) Polecam wszystkim to centrum. Miło, czysto, intymnie i bardzo profesjonalnie.... Marta K. Nie zawiodłam się. Fale radiowe to rewelacja. (2) Chodzę do OTC na zabiegi fal radiowych. Muszę przyznać że efekt jest... Mirka z Gdyni Z pewnością miejsce i zbiegi godne polecenia. (2) Muszę powiedzieć, że byłam zaskoczona komplesowością programu, kompetencją... Joanna Nowakowska
Bardzo miłe miejsce! :)))) (2) Zabiegi naprawdę godne polecania!!!! ;] Już po 5 zabiegach widoczna jest... eV super miejsce super obsługa (2) Jestem klientka tego salonu. Na uwagę załuguje przede wszystkim... Dorota wyjątkowe miejsce (2) miejsce, gdzie nic i nikt nie przeszkadza a wszystko pomaga i w wypoczynku i... kasia POLECAM !!! (2) Witam, korzystałam z zabiegów EMS i muszę przyznać: warto, efekty są... Joanna stała klientka - z podziękowaniami (1) jestem klientką OTC od 09 2007 r. Zabiegi biore w sposób ciągly z... Halina z Gdyni Dla mnie to był szok !!! (1) Jednym słowem REWELACJA !!! Tego nie da się opisać słowami, to trzeba po... Renata Jestem pod wrazeniem ! (1) Witam, wlasnie bylam na probnym zabiegu "radiowym" w tej firmie. Jestem pod... Jola N. chciałabym iść (2) Kochani chciałabym iść ale się cholernie wstydzę!!!!POMOCY nigdy tam nie... kasia Po prostu super (1) Jeśli szukacie skuteczności, odprężenia, relaksu i spokoju....to polecam to... Rebeca Polecam, bo jest efekt a cena w normie. (1) robilam juz rozne cuda. Od herbatek po ultracontura. Zdecdowalam sie na te... Janka z Gdyni spa na 5!!! (2) naprawdę warto odwiedzić OTC online przy ul.Kopernika w Gdyni.Usługi warte... dancemusic1 Super przyjemne miejsce (2) Finansowo - spokojnie. MIejsce - naprawdę doskonałe. No i fachowość. Sprzęt... Piotr