Doskonały standard i obsługa. Jestem na tak :) (2) Miałam robione: odchudzanie (stymulacja, ultradźwięki i fale) i zmarszczki... Anka Gron Niesamowicie miłe miejsce, polecam. (2) Hcodzę tu regularnie od miesiąca na cellulit. Efekt bardzo dobry. Jestem... H. Zygadło Odpowiednie miejsce dla każdej kobiety (2) Korzystałam z zabiegów laserowych w tym salonie. Wszystko w jak najlepszym... zadowolona :)
Godne polecenia pod każdym względem (2) Miła atmosfera, świetna organizacja pracy, doskonała kompetentna obsługa,... Elżbieta M. BARDZO JESTEM ZADOWOLONA (2) Bardzo jestem zadowolona. Dostałam zaproszenie na darmowy zabieg próbny i... Mika Gratulacje za efekty, klimat i obsługę! Same szóstki (2) Przyznaję, że byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego typu zabiegów.... Ewelina Serdecznie pozdrawiam Panie z OTC! Dziękuję za pomoc. (2) Bardzo dziękuję za pomoc w znacznym zmniejszeniu moich zmarszczek. To był... Mirka R. Super fajne miejsce. (1) Bardzo miłe Panie. Świetna atmosfera. Super zabiegi. Sprawdziłam i jestem... Kowalska. A Polecam bez wahania. (1) Centrum bardzo przyjemne. Personel rzeczywiście kompetentny. Obsługa grzeczna... Hanka M. Bardzo polecam! (2) Miałam problem z cerą, po zabiegu RF z mezoterapią jest widoczna poprawa.... Ewa Potwierdzam .. bardzo fajne miejsce. (1) Super klimat, dobre ceny, świena muzyka, wyśmienita obsługa. Warto tam... Anna Zielińska Super! (1) Jestem po pierwszym miesiącu zabiegów wyszczuplających i już są widoczne efekty! G. Wianecka Warto! (2) W chwilę po rzuceniu palenia poddałem się zabiegom RF i elktrostymulacji.Od... Darek Suuuper :) (2) Bardzo mila atmosfera, zabiegi bardzo dobrze działające. Poprawia się wygląd... eve Very nice place to be (2) Hello, Permanently living in Sweden, I don’t speak much Polish so... Ulrike Gratulacje (2) Jestem pełna podziwu! Udało się Państwu stworzyć wyjątkowe miejsce. Jestem... monika M Rewelacyjne miejsce na wysokim poziomie (1) Brawo dla Pan, miło, czysto, sprawnie ale intymnie i dyskretynie. Miejsce... D. Talgaartd (SF) doswiadczenie, profesjonalizm, skutecznosc - brawo! (2) Pragne Wam serdecznie podziekowac za to ze dzieki Waszym staraniom odzyskalam... M K Cudowne miejsce (1) jestem stała klientka salonu od 2 lat. O sile tego salonu swiadczy... Teresa Kowalska Dziękuję ! (2) Drogie Panie z OTC, bardzo serdecznie dziękuję za miłą atmosferę,... A.Michałowska 00345