Polecam (1) Profesjonalna i bardzo mila obsluga.Rewelacyjne zabiegi na twarz i na cialo... Elzbieta Polecam to miejsce (1) Z wielką przyjemnością wystawiam komentarz! Jestem bardzo zadowolona... ewelina OTC (1) Fantastyczna jest prowadzona tam terapia falami akustycznymi. Pomogła mi w... Karolina
Niesamowite! Jestem pod wrażeniem. (1) Zawsze byliście perfekcyjni, ale ta nowa siedziba !!! REWELACJA ! Nie... Anna R Antiaging Centrum Urody, Odchudzania & Spa 'OTC Online' (1) jestem zadowolona z usług gabinetu OTC Onlice. Zawsze profesjonalna obsługa.... zoska0021 jestem b. zadowolona i polecam (2) Chodzę na laser puls i jetm efekty mam super. Depilacja nie boli i nie parzy... Zu Dietetycy,leczenie otyłości (1) Bardzo cieszę się,że trafiłam do OTC. Zostałam profesjonalnie obsłużona. A... Ola OTC (1) Bardzo przyjemne miejsce, korzystałam z róznych zabiegów i bardzo mi sie... Klas34 Zdecydowane tak. (1) Bywam w otc regularnie i całkowicie zgadzam się z pozytywami. Rewelacyjna... Jola B Kubiak - opinia (2) Witam. Miałam przyjemność skorzystać z waszych usług. Usuwałam u państwa... Kubiak Fajnie, że jesteście! (2) Witam ponownie! ...ooo przeczytałam na forum kilka negatywnych opinii ...cóż... gosiaczek Super relaks (1) Bardzo lubię chodzić do tego SPA. Regularnie odwiedzam je z przyjaciółką.... Kornelka ...Fajnie, że jesteście! (3) Witam i pozdrawiam przemiły personel OTC Pakiet młodości otrzymałam na... Gosiaczek Polecam, polecam, polecam. (5) Witam, z przyjemnością podzielę się opinią na temat OTC w Gdyni. Moja opinia... m. jakub Byłam i potwierdzam że warto (1) moim zdaniem rewelacyjne miejsce. Poleciła mi koleżanka z pracy. Poszłam na... oyster Dlaczego nie dajecie nic na gruponie? (2) Korzystałam z waszego centrum kilka razy z grupona. Zabiegi są super, ceny na... fanka Idealne miejsce dla ceniących jakość i wysoki poziom (6) jestem wymagającym klientem. Uważam, że jeśli już wydaję pieniądze to wolę... Ania Bardzo polecam ten salon (4) Moim zdaniem to jeden z najlepszych salonów w Gdyni w jakich byłam ( a byłam... B. Ost polecam jet i fadiofrekwencje (1) chodze na zabiegi dysza jet i radeiofrekwencje na twarz. rewelacyjne... jolanta grzybowska Wspaniała obsługa, doskonałe zabiegi, świetne efekty (6) Jestem klientką OTC od roku. Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Miałam okazję... marwes