/cwiczenia/kregoslup/cwiczenia-na-miesnie-dna-miednicy-efekty-aa-UW4f-LGgy-fidg.html
Kamala, czytając o tych ćwiczeniach, nie tylko w tym artykule, można pomyśleć, że to jest to, przeciwne do popularnie zalecanych ćwiczeń mięśni kegla.
Ale raczej nie u nas, chyba nie odzwierciedlają założeń autorskich, bo na nich opiera się fizjo Żak.
Kupiłam nawet dostęp do jej ćwiczeń, bo wydały mi się sensowne, ale byłam rozczarowana.
A, że lubię wszystko wypróbować, ćwiczyłam tu inne polecane, po których widziałam efekt, ale po żadnych ćwiczeniach nie można spocząć na laurach, tylko trzymać się zaleceń i też ćwiczyć, ale już dowolnie, wybierać sobie ćwiczenia.
Przy kaszlu i kichaniu trzeba kierować głowę w bok, ale jak miałaś taki silny, to nie ma bata, żeby tego nie popsuć.
My, dopóki nic się nie opuszcza, nie zdajemy sobie sprawy, że nie ma minimalnego ruchu, bez udziału pochwy, bo tego nie czujemy.
Musisz sama wypróbować na sobie, jak przez miesiąc nie będziesz widziała poprawy, to nie ma sensu ćwiczyć.
0
0