Obsluga bardzo miła

Temat dostępny też na forum: Lingeria Bielizna D+
Panie bardzo się starają.Niestety nie jestem zadowolona z zakupu,biustonosz jest żle dopasowany ,potwierdziły to moje kolezanki,zapłaciłam 179 zł wiec nie mało a muszę odłozyć na dno szafy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Obsluga bardzo miła

Hm, a jak Pani kupowała to nie widziała Pani co Pani bierze? Rozumiem, że jak się przez internet kupuje to można nie trafić, bo faktycznie nie ma jak przymierzyć. Ale w realu? Troszkę dziwne, że ktoś kupuje za 179 zł, mogąc przymierzyć, dopasować, zastanowić się...

Ja jeszcze nie byłam w tym sklepie, ale planuję w sobotę wizytę, bo chciałabym sobie coś fajnego na wesele kupić pod sukienkę.

Jeżeli panie nachalnie wmawiają, że dany rozmiar jest lepszy - nie do końca jednak się znając na dopasowaniu, to później są takie skutki, ze klientka dla świętego spokoju, zapewniona, ze to dobry rozmiar, kupuje biustonosz, a w domu mierząc na spokojnie, okazuje się, że jednak to nie jest to.
Dla niektórych kobiet zakup bielizny nie jest aż taki prosty, a tym bardziej, jak się ktoś wpycha do przebieralni zanim człowiek się dobrze przygotuje.
Kolejna sprawa, jeżeli ja mówię kobiecie, że mnie interesują tylko semi softy, a ona próbuje mi wmówić, że soft będzie lepszy i tak super leży, a mniejszy rozmiar jeszcze lepiej uwydatni moje walory, bo nie ma tego, o który pytałam, ale byłby i tak za duży, to niestety coś jest nie tak!!!!
Ja jednak wolę kupić za pośrednictwem sklepu internetowego, gdzie dostaję zawsze dobry rabat - podaję swoje wymiary, swoje oczekiwania i otrzymuję propozycję kilku modeli. Jeżeli ktoś kupuje bieliznę i zna producenta, to małe prawdopodobieństwo, że nie trafi, a zawsze ma możliwość wymiany.

Fakt, wmawiają Ci, że jest dobrze i tak powinno być. Same nie są w Twojej skórze i mają gdzieś, kiedy Ty mówisz" ten mi nie pasuje" lub "w tym mi niewygodnie".