Odkurzacz?

Cześć, chcę kupić nowy odkurzacz, ale mam juz dość ogromnych i ciężkich sprzętów, które na dodatek sa awaryjne. Mam też psa, dlatego zalezy mi na dosc wygodnym i mobilnym urządzeniu. Ostatnio wpadły mi w oko odkurzacze roboty od firmy Kobot https://kobot.tech/ i jestem bliski podjęcia decyzji, ale szukam jeszcze opinii od kogos, kto moze mial z takim odkurzaczem stycznosc. Rzeczywiscie tak wygodnie? Odkurza porządnie? Nie psuje sie? Nie zapycha?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odkurzacz?

Witaj. Moja siostra ma od jakiegoś czasu robota, ale Dirt Devil Navigator, do tej pory jest zadowolona. :)

Moja siostra miała jakiegoś Kobota i o ile dobrze pamiętam, to nie miała do niego zastrzeżeń. Ja od siebie mógłbym polecić pionowego vaxa, chyba air cordless lift się nazywał. Miałem kiedyś i sobie chwalę.

raczej bym kupowal jakiejś sprawdzonej marki robota Roomba czy coś a nie jakieś niewiadomo jakiej firmy i marki ktorej nikt nie zna. tak na wszelki wypadek

Inne tematy z forum

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (35 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...