Nigdy w życiu nie spotkałam się z tak nie miłą, nieempatyczną osobą nie mówiąc już o lekarzu. Pojawiłam u Pani doktor w 14 tygodniu ciąży która była prowadzona wcześniej u innego lekarza. Dowiedziałam się w trakcie badania USG że u niej badanie takie trwa 30 minut ale ona mi teraz takiego nie zrobi ponieważ nie na taką wizytę nie umówiłam? Gdzie wyraźnie umówiłam się na badanie ginekologiczne. Po badaniu wiem tyle że dziecku bije serce.. Zapytam o koszt takiego badania 30 minutowego odpowiedziała 150 zł. Po czym ja również zapłaciłam taka sama kwotę. W wywiadzie Panią doktor interesował mój adres i numer telefonu a nie chociażby to która to ciąża oraz informacja o przezytych chorobach. Cała wizytę miałam wrażenie że Pani doktor jest obrazona, robi wszytko z łaską oraz czeka aż wkoncu wyjdę. Robienie dziwnych min zdawkowe odpowiadanie na pytanie pacjentki lub ciągle powtarzanie,, czego pani znowu nie rozumie" to widocznie norma u tej Pani. Po przyjściu do domu byłam w takim szoku ze cały wieczor przeplakalam. Życzę Pani doktor więcej empatii zwłaszcza do kobiet w ciąży. Na zdjęciu Pani doktor uśmiechnięta jednak na żywo wygląda zupełnie inaczej o żadnym usmiechu nie ma mowy.