Odstrzał

Wiecie państwo czy może w Baninie będzie odstrzał dzików?Ostatnimi dniami dość głośno o tym w tv niby ma być ogólnopolski odstrzał dzików na ponad 200 tyś sztuk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odstrzał

Nie bój się... Ciebie nie odstrzelą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Będzie tania dziczyzna ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

u nas tylko 9000 odstrzelą :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

pisowska rzeźnia na potrzeby sybarytow partyjnych,kościelnych i branżowych typu rzeznicy myśliwy.Byleby zadowolić swoje bydło,byleby dać sygnał o panowaniu. cokolwiek uczynimy złego przyrodzie,przeciw nam się to obroci
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jak w niemczech odstrzelili 800 tys dzików to nic nikomu nie przeszkadza tylko w Polsce praworządnoś,konstytucja itp. Jest to normalne populację trzeba kontrolować bo nie mają naturalnych przeciwników i chronić przed afrykańskim pomorem świń. Nie pasuje wam to jedzcie do Francji tam jest demokracja i praworządności u Macrone :-)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 12

ta, milion, szesc, byleby tylko nie przyznac sie , a ze niemcy, a ze makron, a ze zwirzeta, a ze duzo, a ze malo. a ze ci*l jestes pisowski palancie itd,
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wielkie halo że odstrzelic chcą. Ale jak pod domem chodzą to pretensje...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Złożyłem zawiadomienie na policji w sprawie tego obrażającego mnie komentarza, do zobaczenia w sądzie, anonimowość w internecie nie istnieje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

bu ha ha,funkcjonariusz pisowski straszy policja,a my starszymi wyborami
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

a my straszymi tysiacami zabitych naszych braci i siostr
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

mamusiu,oni mnie przeżywają.nie,oni mówią prawdę ci*lu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Złòż jeszcze na mnie mendo internetowa od wszystkich wàtkòw, żeby cie szlag...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

pradziad donosił do carskiej ochrany,dziad do sb,ojciec do ub ,a ten pani w szkole na kolegów którzy walneli po piwku,a teraz na policję pisowska
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

daj znac czy doniesie, jak doniesie, to sprobujemy goscia namierzyc i zrobimy mu pikiete po domem- pod haslem: donosiciel. oj, na wsi taka latka, to je problem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

po co namierzyć,przecież będziesz wiedział kto złożył doniesienie.i wtedy napisz z adresem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Był tu taki jeden donosiciel,30 lat temu,jak się ludzie dowiedzieli,długo nie pomieszkał.lepiej nie donosić na wsi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie radzę donosic
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Był już na FB taki wpis Pani Pełnomocnik Prezydenta w Gdyni która myśliwych nazwała mordercami, psychopatami.
Wpis jakoś zniknął, a i na tym forum też ktoś w te pędy kasował wpis.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I tu widać właśnie obraz nędzy intelektualnej: Misiu, limit odstrzału dzików jest na niższym poziomie niż w zeszłym roku. Ale Ty łykając wszystko co w TV/Internetach rozpoczynasz jazgot jak jakaś histeryczka.
Poczytaj posłuchaj … pomyśl (tak wiem, to pewnie trudne dla Ciebie) a potem cos napisz...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W całej tej aferze nie chodzi o ilość tylko o te prośne lochy. Niech strzelają sobie, ale nie do tych prośnych jak nakazali.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem w szoku pierwszy raz Unia Europejska stanęła po stronie rządu Polskiego w sprawie dzików że odstrzał musi być ciekawe co teraz nasze kochane lemingi będą musieli adoptować dziki przed odstrzalem :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...