Ognisko 7.06.2014

Termin jak w tytule wątku.

Zasady:
- Każdy uczestnik bierze udział w ognisku na własną odpowiedzialność.
- Obowiązkowo zabieramy dobry humor.
- Wstęp 10 zł od uczestnika (na drewno oraz jego transport) płatne na ognisku u mnie lub Sadyla. Tym razem nie ma możliwości przyniesienia jako "wpisowego" własnego drewna.
- Zaproszenie dotyczy tylko forumowiczów z Trójmiasto.pl (nie jest przeznaczone dla użytkowników innych portali społecznościowych) tzn. każdy, kto czuje się jakkolwiek związany z Forum, może przyjść. Nawet jeśli to zupełna świeżynka. ;)
- Przedział wiekowy od lat osiemnastu w górę. Górnego limitu nie ma.
- Prowiant i napitki we własnym zakresie, co kto lubi. Proszę pamiętać o naczyniach/kubkach jednorazowych.. choć dla zapominalskich na pewno się znajdą.
- Brakującą aprowizację można zrobić w pobliskiej Biedronce (do 21:00).
- Lokalizacja: http://mapa.trojmiasto.pl/?x=-95.1&y=41.65&z=8&om=h
- Dojazd autem: do końca Obrońców Wybrzeża (skrzyżowanie z Dąbrowszczaków). Tam można zaparkować przed Biedronką, albo lepiej: z tyłu, na dużym parkingu.
- Dojazd komunikacją miejską: Z SKM Oliwa autobusy 139, 199, 127. Z Przymorza podobnie. Wysiada się na przystanku Przymorze Wielkie przechodzi się przez swiatła na Dąbroszczaków przy Biedronce i dalej deptakiem przez park w stronę morza. Po ok. 200 m trzeba skręcić w prawo (druga "porządna" alejka gruntowa)
- Start 17:00.
- Można się dowolnie spóźnić ;)
- Pogoda prawie na pewno będzie ładna (a przynajmniej taką mam nadzieję). A jeżeli nie to fajne towarzystwo zrównoważy niedostatki aury.
- Nie tolerujemy jedynie chamstwa, głupoty i rozmów o polityce :)
- Teren na którym będziemy się bawić zostawiamy w takim stanie w jakim go zastaniemy.
- Tel kontaktowy jakby ktoś miał np. problem z trafieniem: 888 939 I7O

Proszę deklarować swój udział (dla celów statystycznych ;]) choć ta edycja ogniska odbędzie się nawet jeżeli swój udział zadeklaruje tylko kilka osób.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Ognisko 7.06.2014

Teraz uświadomiłam sobie, że założyłam, że będziesz- skoro odezwałaś się w tym wątku. Paradoksalnie sama też wtrąciłam swoje trzy grosze :D

Uważam, że przyjemnie jest nie zgadzać się z zachowanie zdrowego dystansu. Od nadmiaru słodyczy może zemdlić, w drastycznych przypadkach mogą się zęby popsuć ;)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

@sissel - masz rację, ale:
1. Czy ja będę tego nie wie nikt, łącznie ze mną samą :-)
2. Na tyle dobrze znamy się z Człowiekiem, że damy radę. Przynajmniej, tak myślę :D Najwyżej trochę się "pokłócimy" ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak sobie czytam... i muszę napomknąć, że tak prawdę pisząc, to bardziej zastanawia mnie jak Ty Majka sobie poradzisz, wszak weszło Ci w krew nie zgadzanie się z Człowiekiem :D

Postaram się ;)

@Ruda - chyba przeżyjesz :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trudno :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przyleze ...

Ja planuję w końcu ruszyć swoje 4 litery, nawet zapisałam sobie w moim czarodziejskim kalendarzu, więc może dzięki temu mi się uda dotrzeć ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wiek jest w głowie, nie PESELU!

Znam zgorzkniałe emerytki przed 30-tką.. ale i pełne wigoru i uroku (!) 4x, 5x a nawet 6x. A Mama mojego znajomego odeszła w zeszłym roku w wieku 10x. Rok wcześniej sama rąbała sobie drewno do pieca :D
U progu reszty życia jesteś dopiero, BRZDĄCU :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@M30+
Ależ oczywiście, że tak :D

Był seans filmowy, był koncert teraz czekam na luźniejsze pary :D

To rzeczywiście kiepsko :(

M30+
Sadyl ma z przodu 4, a nie dość że bywa na ogniskach, to jeszcze jest ich współorganizatorem, więc wszystko jeszcze przed Tobą :)

@Mikro
u mnie jest chyba gorzej niż u Ciebie ;))

@Ilona
rozumiem, że z własnego doświadczenia takie wnioski? ;D

@sadylu
zabrzmiało komplementem :D
czterdziestu może i nie, ale te 10 na pewno :) a wtedy to ja już cztery z przodu będę miała nie mówić o tyle :))

M30+
Jest jeszcze parę dni, może jednak uda Ci się kogoś zorganizować?

Sądzisz, że Twe potomstwo potrzebuje jeszcze przynajmniej 40 lat na usamodzielnienie się? ;)

W kościołach często są organizowane fajne eventy :D

@Mikro
Dokładnie. Zanim moje będzie mogło zostać samo, zgorzknieję, stetryczeję i wtedy to już nie na ogniska ale do kościoła i na cmentarz :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od tej soboty pije tylko wodę mineralną:D

Inne tematy z forum

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

Gay Gdańsk (178 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Czy feromony działają (87 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...