Okulista dr. Hanna Dembicka

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
czy ktoś był u tej Pani. Ja dostałam od nije skierowanie na konsultacje, bo grozi mi cc ze względu na stan oczu. Proszę o o kilka słów.
Może ktos żna jakiegos dobrego specjalistę okulita w Gdańsku?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Okulista dr. Hanna Dembicka

dr Paweł Lipowski ze Swissmedu
dr Sildatke z przychodni na Wejhera
dr Kościelna z Visusa

ze wskazaniem na tego pierwszego - też byłam u niego na konsultacji przed porodem.

lemka pozwolili Ci rodzić normalnie?ja mam wadę -7,5 i jakieś małe zmiany na siatkówce, no i stąd ta konsultacja

Lipowski miał właśnie wątpliwości, ale Zaspa swoje - po konsultacji u ordynator rodziłam naturalnie (już kiedyś o tym pisałam). Lipowskiego bardzo Ci polecam, przyjmuje na Skłodowskiej, sama do niego trafiłam z polecenia od innej lekarki. Jest dr. med.

hmmm no to wybiorę się do Lipowskiego, lepiej iść do lekarza z polecenia a nie w ciemno:)dziękuję Ci. A kiedy kazali Ci przyjść na ostateczną konsultację bo mi w 30-34 tyg ciąży, nie wiem czy to ma znaczenie, ale na wszelki wypadek zrobię tak jak mówili

Ja chodziłam też do okulisty na Zaspie i to ona mi na wizycie kazała iść do góry na oddział na konsultację. Było to przy okazji zwykłej wizyty.

NIE POLECAM. BRAK KOMPETENCJI. PROTEKCJONALNE PRZEPROWADZANIE WYWIADU Z PACJENTEM ORAZ TOTALNIE BŁĘDNA DIAGNOZA. NIE REKOMENDUJĘ. NIE WARTO TRACIĆ WZROKU.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zgadzam się w stu procentach. Brak chęci w ogóle do przeprowadzenia rozmowy z pacjentem, nie wspominając już o odpowiedzi na pytania dotyczące diagnozy. Diagnoza oczywiście okazała się być błędna po konsultacji z innym okulista
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...