Firma idealna do transportu ziemniaków (1) Firma OLIMPIC to chyba jedna z najgorszych firm na Pomorzu. Osoba która nią... Miłosz Nie polecam tego przewoźnika! (1) Skorzystaliśmy z usług tego przewoźnika ostatni raz. Autobus wyruszył ze... klient Mało rzetelnie (1) Wifi brak chodź jest nalepka. W słoneczny dzień jedzie się jak w saunie bo... Lacko
Polecam z czystym sumieniem tę firmę (1) Dojeżdżam niemal codziennie od kilku lat do pracy z tą firmą. Zawsze jest na... Ewelina Niestety jestem zawiedziona (1) Wybralam busy firmy Olimpic jako transport do pracy (trasa Gdynia- Hel).... Anna Pan Zenon pseudo przyjaciel pasazera (1) Zgadzam sie w pelni z opinia Marii , pan Zenon potrafilby zepsuc kazda... Michalina KIerowca-Zenon Milewicz (1) Pan Zenon- no cóż, trudno to opisać i komentować. Chamstwo i impertynencja na... Maria Pasażer - opinia (2) Wypowiem się na temat przejazdów na regularnej linii, czyli tej na trasie:... Pasażer Polecam (2) Dzień przed planowaną podróżą zadzwoniłam do firmy by skonsultować rozkład... Kamila polecam firmę (1) Będąc na pomorzu korzystałem z usług różnych firm przewozowych ale firma... Magik-Częstochowa NIE POLECAM!!! (1) 23-GO marca ok godz. 09:00 zadzwoniłam do firmy OLIMPIC i odebrała BARDZO NIE... NIOLKI beznadzieja (3) dzwoniłam dzisiaj rano by dowiedzieć się czy bus będzie jechał wieczorem w... zawiedziona Bardzo zadowolona (1) Ja natomiast jestem brdzo zadowolona. Jechałam z wycieczką do Berlinana... Ania