Polecam serdecznie biuro podróży (1) Korzystałam z usług przewozu autokarowego biura podróży Olivia bardzo szybka... Wysoka25 Daniel - opinia (1) Biuro godne polecenia, miła i fachowa obsługa potrafiąca wyszukać ofertę... Daniel Gorąco polecam !!! (1) Często korzystam z usług Olivia Forever, bo naprawdę warto. Bielty są w... Patrycja
Polecam (1) Juz nie po raz pierwszy korzystalem wraz z zona z uslug biura... Joanna Korczynska Ola - opinia (1) Gorąco pozdrawiam Anię i Michała, oraz dziękuję za przygotowanie mnie do... Ola Polecam (2) Pierwszy raz kupowałam wycieczkę przez internet. Zazwyczaj szłam do biura i... Agnieszka Polecam!!! (1) W marcu razem z mężem byliśmy w Egipcie. Gorąco polecamy biuro Olivia Forever... Magda Maroko - Agadir (1) W sierpniu b.r. razem z małżonką byliśmy w Maroku, w miejscowości Agadir.... D&K Polecam wszystkim !!! (1) Witam wszystkich miłośników podróżowania! z biura podróży Olivia Forever... Karolina Poleamy biuro podróży OLIVIA FOREVER (1) Jesteśmy bardzo wdzięczni za doskonale doradzony hotel w Egipcie... Ilona