Polecam "Podróże z Dżoaną" :) (1) Od 02.04.2017 do 09.04 2017 byłam w Dubaju .Bawiłam się świetnie,poznałam... Marzena Wiza na Białoruś (1) Latem 2016 musiałem pojechać na Białoruś, potrzebowłem Wizy, nie miałem... Tomasz S. Olivia Forever (1) Polecam wszystkim biuro Olivia Forever. Już kilka razy pośredniczyli w... Jacek
Zakup biletów lotniczych (1) Współpracowałem z biurem Olivia przy organizacji delegacji gości... Jakmos WIZA (1) 100% skuteczności, nawet w sytuacji odmowy wydania wizy tranzytowej przez... Krzysztof najlepsze biuro w 3 city. 100% zadowolenia (1) pełen profesjonalizm, duza oferta, miła obsługa jedyna mozliwosc sprawdzenia... Wesoły1234 Bardzo miła współpraca (1) Gorąco polecam Biuro Olivia Forever każdemu, kto potrzebuje uzyskać wizę lub... Kamil Polecam! (1) Polecam! fachowa obsługa, indywidualne podejście do klienta, dbałość o... M. Polecam (1) Bardzo dobra i kompleksowa obsługa, miła obsługa. Śmiało polecam to biuro! Witek Anna 34 (1) Profesjonalna obsługa, tanio szybko i skutecznie!!! Serdecznie polecam!!! Anna 34 Polecam! Sprawnie, miło ! (1) Profesjonalnie, sprawnie i miło. Polecam każdemu - na pewno każdy znajdzie to... renatagdynia Ocena (1) Rzadko można spotkać tak kompetentna i serdeczną obsługę. Przedstawienie... Tomasz Konrad Bardzo pomocni i uprzejmi ludzie. Zdecydownie zasłużyli na taka ocenę... (1) Załatwienie wiz do USA przez OLIVIA FOREVER trwało zaledwie dwa... Tomasz Polecam:-) (1) Kompetentna, miła i zaangażowana obsługa. P. Michał bardzo pomocny, potrafi... Gabriela Wiza do Chin (1) Biuro rzetelne, obsługa fachowa i profesjonalna. Osoby tam pracujące... Małgorzata Wiza (1) Polecam działania biura Olivia Forever - szybko i skutecznie Krzysztof Najlepsi (1) Super kontakt z klientem, atrakcyjne ceny i oczywiscie suoer oferty. Lukas Wizy do rosji. (1) Skorzystałem z usług Agencji Olivia i bezapelacyjnie polecam. Bardzo życzliwi... Tomasz Bardzo skrupulatna obsługa. (1) Obsługa niesamowicie miła, bardzo dobra i kompleksowa obsługa. Szeroki zakres... tomasz Opinia Anny (1) Serdecznie polecam biuro podróży! Przemiła obsługa zawsze dbająca o dobro i... ANNA