Masaż leczniczy (1) Dziękuję terapeutce Magdzie za leczenie kręgosłupa. Choruję na dyskopatię L/S... Marek Sympatycznie (1) Otrzymałam darmowa konsultacje na kolejny zabieg. Tym razem zamykanie... Lola Polecam! (1) Jestem po drugim zabiegu depilacji laserowej. Już po pierwszym efekt był... Justyna
POLECAM (1) Zdecydowanie polecam. Szeroki wybór zabiegów i bardzo konkurencyjne ceny.... Monika S. Marzena Łochowska - opinia (1) W salonie korzystałam z depilacji laserowej. Juz po pierwszym zabiegu efekt... Marzena Łochowska Bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z jakosci uslug swiadczonych w salonie..bardzo mila... Anita Bryksa Sałna karbonowa (1) W Salonie byłam na sałnie. Zabieg rewelacyjny idealny na zestresowane ciało,... NATALIA jak najbardziej polecam !!! (1) W salonie korzystam z epilacji laserowej. Już po pierwszej wizycie... Monika Miło i profesjonalnie (1) Byłam 6 x na epilacji laserowej wąsika i bródki. mam problemy hormonalne i... ASIA Źle dopasowana cena do jakości usług (1) Byłam w salonie pierwszy raz i ostatni. Ceny wysokie a jakość usług na niskim... Anna Henna z regulacją (1) Byłam wczoraj na hennie z regulacją. Bardzo starannie wykonana. Pani o wiele... gosia Profesjonalnie (1) Przyjemnie i profesjonalnie. Przyjeżdżam z UK specjalnie dla mnie Panie... Inka manicure ktory kruszyl sie nastepnego dnia (1) Zrobilam pedicure hybryde i zwykly manicure na reke. Nastepnego dnia lakier... niestety Polecam (1) Od pewnego czasu chodze jako modelka na zajęcia doszkolające dla kosmetyczek.... Agnieszka epilacja (1) Polecam. Byłam kilka razy na epilacji laserowej paszek. Wreszcie nei mam... Ewa Przyjemne miejsce. (1) Korzystałam z usługi manicure. Bardzo szybko i profesjonalnie wykonany, Pani... Karola Depilacja laserowa (1) Perfekcja i dokładność wykonywanych zbiegów. Przemiła Pani Kasia. Na zabiegi... Marta Polecam ! (1) Jak najbardziej polecam. Panie przemiłe, zawsze zaproponują coś do picia.... Natalia Zabiegi liposukcja (2) Z zabiegów jestem zadowolona, bardzo korzystnie wpłynęły na moją skórę.... Agnieszka Depilacja laserowa (1) Jestem stałą klientką Pani Kasi, regularnie chodzę na laser. Mam porównanie z... Nika