Wspanialy Lekatz (1) Lekarka, ktora naprawde wie co robi. Do pacjenta podchodzi z Sercem. Marzy mi... Hanna Tuszynska N Profesjonalny i serdeczny (1) Wprawdzie nigdy osobiście nie poznałam doktora Pikiela, ale do końca życia... Elżbieta Ania - opinia (1) Doktor Paweł P. to wspaniały lekarz i człowiek! Polecam wszystkim. W sytuacji... Ania
Mariusz - opinia (1) Witam serdecznie i od razu pozdrawiam pana doktora i jego żonę. Prawdziwi... Mariusz Bardzo polecam tego lekarza !!! (1) Profesjonalista, dla którego zdrowie pacjenta jest sprawą nadrzędną. Bardzo... Bogusia M. polecam (1) z całego serca i dziękuję za wsparcie i medyczną opiekę. Profesjonalna,... Ewa wspaniały lekarz (1) Profesjonalny lekarz, cierpliwy, DOBRY CZŁOWIEK. Koi duszę, lecząc ciało.... Ewa Doskonały lekarz - człowiek (1) Od roku miałam problemy z tarczycą i nikt nie chciał z nią nic zrobić mimo... Kolejnik Klaudia Rewelacyjny Lekarz (1) Jako posiadaczka miliona pieprzyków, musiałam szybko pozbyć się jednego z... Iwona Wspaniały Chirurg (1) Doktor Paweł Pikiel jest bardzo dobrym lekarzem. Nie trzeba długo czekać na... Radosław Doskonały specjalista chirurg (1) Doskonały specjalista,zabieg chirurgiczny przeprowadzony fachowo,w spokoju i... Aneta Jadwiga z Redy - opinia (1) 1. Majaca bardzo dobry i wspaniały wprost kontakt lekarza z chorymi. 2.... Jadwiga z Redy Lekarz (1) Słowa uznania . Janina P. Podziękowanie (1) Polecam wszystkim pana d.Pawła Pikiel.To super specjalista jak również... Ania Asia - opinia (1) Dr Pawel Pikiel to swietny specjalista i przede wszystkim wspanialy czlowiek... Asia Barbara Stasica - opinia (1) Super lekarz,super czlowiek Barbara Stasica Świetny Specjalista i Dr z powołaniem (1) Trafiłam do Dr Pikiel z rekomendacji znajomej. Pierwsza wizyta 22.11.2011.... Monika M. Takiego lekarza, to ze świeczką... (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem tak profesjonalnego "zajęcia się" pacjentem.... Mirella Ż. Bardzo dobry lekarz (1) U pani dr, leczę śię od 2009 r. Moja opinia jest , bardzo pozytywna. Sprawdza... Renata Liberska drugiego takiego nie znajdziecie... (1) Doktor Paweł Pikiel to lekarz ciała i duszy. Profesjonalizm, empatia,... Christina