Serdecznie dziękuję i szczerze polecam (1) To było już moje drugie spotkanie z Doktorem Pawłem Pikielem. Pierwsze rok... Jola WSPANIAŁY LEKARZ (1) Gdy dwiedziałam się, że mam guzka piersi byłam załamana, w dodatku nasz... Alicja polecam (1) Pan Doktor Paweł Pikel jest profesjonalista i fantastycznym człowiekiem.W tak... M.D
POLECAM SERDECZNIE (1) Serdecznie dziekuje Panu Doktorowi za pomoc w tak ciezkim dla mnie momencie.... Irena Monika - opinia (1) Pan doktor Paweł jest specjalistą na najwyższym poziomie, do tego jest... Monika Serdecznie polecam !!! (1) Nie byłam skomplikowanym i trudnym przypadkiem. Dzieki Bogu najgorsze... Kornela Zadowolona pacjentka (1) Raczej nie zdarza się, abym umieszczała swoje opinie w internecie, jednakże w... Maya Profesjonalista pod kazdym wzglęgem. (1) Zabieg wykonany przez Doktora jest na najwyższym poziomie. Szybko , sprawnie... M Polecam wszytskim! (1) Pan Doktor jest osoba niezwylke sympatyczna i fachowcem w swojej dziedzinie.... M SUPER SPECJALISTA!!!!! (1) Gorąco POLECAM Pana dr Pawła PIKIELA,szczególnie jego usługi.Jest... Małgorzata Kurman super (1) serdecznie polecam pana doktora swietny lekarz mily . sympatyczny niezwykle... ania