AK - ocena (1) Rejestratorka z onkologii w sopmed to kobieta niemiła, chlidna, nie pomocna,... AK Anna P. - ocena (1) Jestem pacjentką onkologii UCK , świeżo po operacji. Jestem pod ogromnym... Anna P. Paweł Pilarski - opinia (1) Wysoka kompetencja personelu tak w zakresie medycznym jaki psychologicznym. Paweł Pilarski
pacjentka z Rumi - opinia (1) Profesor Kruszewski operował mnie ,cudowny ,empatyczny człowiek.Wspaniały... pacjentka z Rumi Człowiek z powołaniem lekarskim i wielkim sercem. (1) Pan doktor w przypadku mojej choroby nowotworowej podjął wszystkie celne... Marta Bardzo dobry lekarz (1) Polecam wszystkim. Lekarz bardzo dbający o pacjenta. Viola Najlepszy lekarz ! (1) Doktor Paweł Pikiel to najlepszy specjalista jakiego spotkałam w życiu.... Karolina Cz odradzam (1) odradam usługi Pana doktora. brak szacunku do pacjenta !!!!!! misia Primum non nocere (1) Byli pacjenci ostrzegali przed wizytą u tego nieuka/sadysty i mieli rację.... Edward Ludwiczak Dziękuję (1) Wszystkim lekarzom i pielęgniarką oraz Panu Grzegorzowi za zaangażowanie,... Agnieszka Doskonały specjalista, wspaniały człowiek! (1) Wspaniały lekarz. W 100% zaangażowany w leczenie pacjentów. Pełen empatii i... Sabina Najlepszy onkolog (1) Pan Doktor Pikiel przeprowadził u mnie operację raka tarczycy. Caly proces... Kołsut A. gorąco polecam (1) Polecam Pana Doktora, profesjonalne podejście do pacjenta, potrafi dokładnie... ada Poradnia-Onkologiczna SOP MED doskonała (1) Wszyscy Pracownicy Poradni Onkologicznej z Oddziałem Chemioterapii Dziennej... Irena Świetny lekarz i fachowiec w swoim zawodzie (1) Chodzę do Lekarza Łąckiego od kilku lat. Po wcześniejszych przejściach z... Ewa Polecam z czystym sumieniem !!! (1) Najlepszy lekarz Onkolog w Gdyni u ktorego byłem w życiu. Profesjonalizm w... Agnieszka B Lekarz godny polecenia (1) Wspanialy lekarz godny polecenia.Bardzo pomocny w załatwianiu dodatkowych... magda praca zespołu onkologów w szpitalu (1) Przez rok walczyłam z chorobą nowotworową i dzięki pracy chemioterapeutów,... pacjentka po raku polecam (1) gabinet w pięknym miejscu, lekarz bardzo sympatyczny z odpowiednim podejściem. pacjent szpital im.PCK w Gdyni,onkolodzy i chirurdzy (1) Jestem pacjentką poradni onkologicznej od 2007 roku.Przeszłam wszystkie z... Hanna