Re: Opinia Zamek Krokowa jestem bardzo zadowolona
o Krokowej tez slyszalam wiele dobrego . Zreszta sama chcialam robic tam wesele ale nie bylo juz terminu na 2010r a bylam tam na poczatku maja 2009! Znam dosc dobrze to miejsce i wiem ze pod wzgledem oprawy wesela ZADNE w trojmiescie i okolicach mu nie dorownuje! Kucharz jest rewelacyjny! Nie dosc ze profesjonalista to jeszcze pasjonat! Ustalanie menu slubnego z kazdym indywidualnie trwa okolo 4 godzin! Dekoracje tylko gustowne i wylacznie z zywych kwiatow . Nikt tam nie zrobi tandety!
Cena do niskich nie nalezy ale wg mnie jest w 100% tego warta!
nie robia jednak wesel w sezonie ani w piatki . Z tego co wiem wszystkie dobre terminy na 2010 r sa juz dawno pozajmowane !
Nawet proponuja rezerwacje na 2011 rok!
szukajac miejsca na wesele objezdzilam wiele palacykow ,zamkow dworkow ! Wybierajac miejsce nie sugerowalam sie cena a jakoscia zarowno jedzenia jak i oferowanych uslug . Nie bez znaczenia byl tez wystroj miejsca.
Moje wrazenia z kilku miejsc:
Bychowo ,prusewo i sasino ,slawutowko -cena nie adekwatna do standartu a standart hmmmm , odpadly,
Rzucewo, z poprzednich wizyt w rzucewie wiem ze jakosc swiadczonych uslug i jedzenie jest na wysokim poziomie ,cena menu okolo 200zl , nie bylo zle ,poza tym od tego roku w sezonie nie robia wesel w zamku tylko gdzies z boku . Niestety mi sie to nie podobalo, bo jesli slub na zamku to ma byc na zamku a nie obok, wiec odpadlo,
slyszane opinie +
Lezno - ladny palac ladne wnetrza , dosyc spore zamieszanie z jedzeniem i dodatkowymi kosztami ,cena z tego co pamietam powyzej 200zl + obsluga kelnerow i wiele innych kosztow dodatkowych ,mielismy tam rezerwacje ale w efekcie nie zdecydowalismy sie na to miejsce
Slyszane opinie +/-
Wieniawa- hmmmmm tez nie jest idealne ale jest wg mnie optymalne i tu odbedzie sie nasze wesele. Ladnie odnowiony klasycystyczny palac , dobre jedzenie , menu 220zl ktore zawiera wiele pozycji , Palacyk pracuje na swoja renome i wg mnie wysoko mierza . Mysle ze w niedalekiej przyszlosci moze bys alternatywa dla Krokowej . Uroku dodaje piekny taras i park .
Na minus (ceglastoczerwony )kolor scian restauracji , wiem wiem paranoja ale czegos musialam sie czepic ( bo nie wiem jakie tam zdrobic dekoracje!).
slyszane opinie +
Willa Uphagena -piekne miejsce , dobre jedzenie , cena atrakcyjna ponizej 200zl ,
idealne na kameralne imprezy
slyszane opinie +
Dworek Admiral hmm zawsze chcialam tam niec wesele ale :
zeby zrobic wesele na gorze i miec do dyspozycji taras co jest rownoznaczne z zamknieciem hotelu w tym dniu dodatkowo 5 tys zl .
sala bankietowa na dole ( w piwnicy ) stylowo wyremontowana w tym roku, niestety niskiej wysokosci , Menu ponizej 200 zl ale wg mnie malo atrakcyjne . Z tego co pamietam sporo kosztow dodatkowych
Wg mnie miejsce lepsze np na kolacje lub rodzinny obiad
Slyszane opinie +/-
Dwor Oliwski
zdecydowanie pod wzgledem wystroju najladniejsze wnetrze z wszystkich pozostalych. Moj faworyt do ostatniej chcwili . Menu powyzej 300zl . Jedzenie wg mnie wykwintne ,ladnie podane ,smaczne.
Niestety slyszalam wiele negatywnych opinii glownie, ale nie tylko na temat wesel w tym miejscu . Odradzono mi .
Wiekszosc opinii -
Restauracja w Palacu Opatow -slicznie ,stylowo urzadzona , idealna na male przyjecie . Odrazilo mnie zachowanie Pana kelnera . Poprostu nieadekwatne do miejsca w jakim pracuje!
0
0