Opinia
Nie zgodzę się z poprzednią opinią , Zaczarowany Melonik dla mnie jest bardzo dobrą placówką. Kadra sprawdza się w 100%. Fakt zdarzają się sytuacje jak ugryzienia ale "ciocie" starają się jak tylko mogą aby maluchy nie gryzły sie nawzajem. Do żadnej z Cioć nie mam zastrzeżeń. Wszystkie są zawsze kontaktowe, uprzejme, godne zaufania. Nie zauważyłam nic niepokojącego, co mogłoby wzburzyć moje zaufanie, aby moja córka nie była tam bezpieczna. Jest monitoring internetowy dostęp do kamer 24h/dobę. Córeczkę swoją zawsze odbieram czystą, przewiniętą i nakarmioną. Ciocie codziennie z uśmiechem na twarzy zdają mi szczegółową relację z pobytu mojej pociechy. Rano pilnują przyjęcia do żłobka dziecka zdrowego, co w porównaniu z innymi placówkami nie jest przestrzegane. Placówka jest zadbana, czysta, moja mała z chęcią do niej chodzi. Fakt catering na samym początku budził zastrzeżenia, ale po uwagach ze strony nas Rodziców, menu zostało zmienione. Np nie ma cytrusów czy drożdżówek. Więc Bardzo polecam - porównując do innych żłobków.