Łukasz - ocena (1) Już w ogłoszeniu napisane było, że księga wieczysta wolna od zobowiązań.... Łukasz Piotr - ocena (1) Sala zabaw "Dzikie Pląsy" to miejsce, które z czystym sumieniem mogę polecić... Piotr Marek - ocena (1) Piękne i zadbane kwiaty i rośliny! Mają wszystko co potrzebne w ogrodzie!... Marek
Agnieszka Dajkowska - ocena (2) Rewelacja! Świetna zabawa i dla młodych i dla starszych. Profesjonalna... Agnieszka Dajkowska Zadowolona mama - ocena (1) Świetna szkoła. Moje dzieci ją uwielbiają. Przyjazna atmosfera i masa zajęć... Zadowolona mama Byla Mostowiaczka - ocena (1) Piękne miejsce tworzone przez ludzi o wielkim sercu i pasji. Miałam... Byla Mostowiaczka Cedrowa - ocena (1) Świetna pizza , szybka dostawa Cedrowa Joanna - ocena (2) Polecam firmę Roloteka za profesjonalną obsługę, świetny kontakt z p.... Joanna Klaudyna - ocena (1) Jakość, profesjonalizm, punktualność, polecam firmę Alex Domino wszystkim tym... Klaudyna Artur - ocena (1) Powrót w wielkim stylu! Bardzo lubiłem restaurację w Gdyni. Cieszę się, że... Artur Dorota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą ZAPP. Przedstawiono mi projekt... Dorota Karolina - ocena (1) Kiedy potrzebujesz zrobić wyniki na pilnie bo masz lekarza to zapomnij o tym... Karolina Mateusz W - ocena (1) Wykłady są przeprowadzanie w sposób treściwy oraz są łatwe do zrozumienia.... Mateusz W Paulina - ocena (1) Restauracja Sempre w Sopocie to miejsce, które przyciąga uwagę swoim... Paulina Valkiria - ocena (1) Piercing wykonany bardzo profesjonalnie. Podczas jednej wizyty były zrobione... Valkiria Weronika - ocena (1) Jestem zachwycona wizytą w tym salonie fryzjerskim! Profesjonalizm,... Weronika Luiza - ocena (1) Jestem zachwycona profesjonalnym podejściem p. Natalii. Radykalna metamorfoza... Luiza Elżbieta - ocena (1) Kupiłam materac w salonie ,,Hever,,. Przemiła, fachowa obsługa . Dokładna... Elżbieta Ewelina Dmitrowska - ocena (1) Bardzo polecam wszystko sterylnie, miła atmosfera i przytulnie Ewelina Dmitrowska Gosia - ocena (1) Nigdy więcej do tej Pani Doktor, co miesiąc badania, dużo leków przepisuje... Gosia