G R U B O:))) (1) SIEMKA JESTEM POD WRAZENIEM JAK OGARNELI SWOJ DAWNO OCZEKIWANY SWOJ BIZNES... TYTUS nie dla wszysktich mercedes (1) Jeśli dla kogoś jest drogo to polecam usługi u szwagra w garażu :) na pewno... wuwas Ciekawe miejsce. (1) Byłem w tej restauracyjce sporą ilość razy, jedzenie doskonałe, obsługa... fwraven
pełen profesjonalizm (1) Przeszlam w klinice już kilka poważnych zabiegów (implanty, przeszczep... Magda Podziękowania dla Pana Mirka (1) Do Oskara trafiłam na jazdy dodatkowe, 7 lat po kursie, podjęłam próbe... Agnieszka z Ujesciska Kark :] (1) W piątek odwiedziłam studio "Leżeć" w celu przekucia karku. Zajmował się mną... Aneta absolwentka (1) Tak kochana 9...ha ha dzięki tej szkole mam teraz problemy w liceum z... Gosia Nie podoba mi się ta szkoła... (1) Tak właśnie 12lo mi się nie podoba bardzo mi się nie podoba ...jest... M.K Lubie ten lokal :) (1) Jem tu nie od dziś i jakoś obsługi oraz jedzonka się nie zmienia, zawsze na... młody SUPER (1) Przez 2 tyg. tam jadłem i jedzenie było pyszne :) pozdrawiam naszego... jacek UWAGA ! na długość kursu! (1) Po woli zaczyna mnie to denerwować!!! Okres oczekiwania na jazdy po... młody MIREK STACHURSKI NAJLEPSZY;-))))))) (1) No wlasnie,wkoncu znalazlam stronke z opiniami naszych istruktorow z... Izunia.M rewelacja (1) Czytając te opinie nie wierzyłam, że moze byc tak dobrze, ale postanowiłam... Ania Dziękuję za cudowny wieczór panieński! (1) Chciałabym podziękować, za pomoc w organizacji REWELACYJNEGO wieczoru... Tysia Super miejsce!! (1) Zorganizowalysmy tam wczoraj wieczor panienski i musze przyznac, ze bylam... Ola Dobra szkoła nauki jazdy (1) Jedna z najlepszych szkół w Gdyni, o czym świadczą rankingi(3miejsce),bardzo... Jarek Gorąco polecam (1) Będąca pacjentem tego szpitala spotkałem się z bardzo miłą obsługą. Jestem... wk SZCZERZE POLECAM :) (1) O salonie Izyda dowiedzialam sie z trojmiasto.pl i... BYL TO STRZAL W 10 ;)... Agata happy (1) bardzo sie ciesze ze przed terminem domena KobietaFatalna...* - opinia (1) Lokal poleciła mi koleżanka, pomyślałam, że warto go sprawdzić więc udałam... KobietaFatalna...*