CHCESZ UMRZEć, IDź SIę LECZYC DO WOJEWóDZKIEGO!!!!! (1) Horror. Już mi słów brak na to, co się w tym szpitalu dzieje. Moja siostra... Dorota goraco polecam (1) goraco polecam, obsluga bardzo mila, bardzo mile i przytulne wnetrze,... ania81 JEST OK (1) Polecam to super szkoła i organizuje fajne wycieczki itp... ania
gdyby nie ta młodzież... (1) chodziłam do tej szkoły przez 3lata w tym czasie została pobita moja... ktosik warunki sanitarne okropne, ogród zaniedbany (1) łazienki nadaja sie do kapitalnego remontu, rodzice z własnych środków... fontan POLECAM !!! (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalna porada, duży wybór oprawek, przystępne... Karolina Magda - opinia (1) oddałam tam na wiosnę rower do przglądu. ledwo jechał - zrobiony na cacy. Az... Magda Osiedle Hynka (1) Ogólnie ok, ale jest kilka ALE.. Co do elewacji to słyszałam już różne... monika 100 % satysfakcji ze skutecznej nauki jazdy :)) (1) Wielkie dzięki Artur!!! :)) Jazda w Twojej ELCE to naprawdę przyjemność... ADA :)) 77 ulubione sushi w 3miescie (1) Karla Szkoła jedyna taka na pomorzu (1) Ta szkoła to nietylko wiedza. Przedewszystkim nauczyć się można co w życiu... jtomek profesjonalisci (1) Kolejna transakcja z ta firma i jestem jak zwykle zadowolony. Pewnie... robert tylko dzwoniłem (1) Nie znam Hotelu ale muszę napisać, że obsługę na recepcji mają... gorgo klima nabita - ok (1) Byłem przejazdem w Trójmieście, wstąpiłem bo miałem problem z nabiciem klimy... mac POZDROWIENIA (1) Pozdrowienia dla całej ekipy PSSW przesyła ubiegłoroczna absolwentka. Od... xolair POLECAM!! (1) Fachowiec i profesjonalista w swojej dziedzinie , naprawde bardzo dobry... Ania Profesjonalnie i miło (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalne i indywidualne podejście do klienta.... Wierna od chwili zakupu iBooka Porządnie zrobiona robocizna ! (1) Serwis rowerów bardzo dobry oczywiście polecam jak psuje mi się rower zawsze... Krystian Monika - opinia (1) Polecam!!!szybka i miła obsługa Monika Poziom nauczania - dno (1) Jedynie humaniści i osoby uczące się w klasach hiszpańskich mogą nie obawiać... Gdańszczanin - absolwent XV Lo