SUPER OBSŁUGA I PEŁEN PROFESIONALIZM W KAŻDYM CALU !!! (1) Poprostu robota i obsługa pierwsza klasa . POLECAM !!! Agnieszka polecam (1) Polecam instruktora Jerzego Księżopolskiego,fachowość w każdym calu,super... G.P okropna skola (1) poczucia bezpieczenstwa dla dziecka zero.na przerwach nauczyciele zajmuja... mama
Serwis ok Pani Asia jest profesjonalistką (1) BAT pani grazynko ten salon i obsluga sa rewelacyjne (1) absolutnie nie zgadzam sie z opinia pani grazyny!w salonie tym panuje... gozesowa Agnieszka - opinia (1) Nie mogę zgodzić się z poprzednimi opiniami, faktycznie zachowuje dystans... Agnieszka gosia - opinia (1) co do samego badania, pielęgniarki i lekarza to bez zarzutu, sympatyczni i... gosia Tak trzymać (1) Mieszkam w Gdańsku od kilku lat i w tym czasie odwiedziłam sporo salonów... Urszula GORĄCO POLECAM!!! PEŁEN PROFESJONALIZM! (1) Ja zdałam za pierwszym razem! Inni kursanci tego samego dnia nie mieli tyle... Ania P Nie daj sie oszukac! (1) Przy zakupie obiecanki ktore nigdy nie zostaly zrealizowane. Mili dopuki... nabita w butelke Jest dobrze. (1) Nie przypadkowo wybrałem tą uczelnię. Jest dobrze i będzie lepiej.... Prometheus Super warsztat (2) Niskie ceny, szybki montaz i na prawde pro podejscie do klienta. Najlepszy... Jędrula Joanna - opinia (2) Obsługa, klimat oraz rezultaty rewelacyjne .Polecam wszystkim :))) Joanna Tylko Kamil !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Super fryzjer :) Tyle wystarczy.... Wszystkie kobietki z mojej rodzinki do... Monia Jacek - opinia (1) Bardzo przyjemna obsługa (pozdrawiam śliczną Panią Lucy), fachowo i... Jacek Ford - opinia (1) Jezeli juz wezma się do roboty to można powiedzieć że jest ok. Tylk o cały... Ford do menagera (1) -brudne szklanki do tego stopnia ze nie ma sie ochoty pic nawet przez... skrzat To za moich czasów Doktor wymyślił pojęcie \"sęp\" :) (1) Witam wszystkich.Jak fajnie powspominać Kolibki:)Spędziłam tam właściwie... Ela K. ZAMKNĘLI MAPP-A! (1) Teraz to już nie ma po co przychodzić do Madisona odkad zamknęli jedyny... Benedykt jednym słowem - polecam (1) zrobiłam sobie wczoraj kolczyk w języku- i naprawde nie bolało..... dzis mam... Kinia