Przemiła profesjonalna obsluga (1) moj kociak jest pod opieka fachowej i fantastycznej pani doktor. jestem... Zoya78 Dział sprzedaży, części i ubezpieczenia (1) Dział sprzedaży - Pan Darek - właściwy człowiek na właściwym miejscu, w... Marcin Zamknięte!!!!!!!!!!!! (1) Napis REMONT!!!!! Co to oznacza...koniec knajpy czy rzeczywiście remont...a... Cleo
Polecam (1) Jestem zadowolony z Jędrka :) jeździłem chyba ze wszystkimi instruktorami i... Marcin Dziękuje!!!! (1) Jesli chcesz nauczyć się jeździć,zdać prawko i nie bac się potem wsiąść... Mały Nerwus Rewelacja w nauczaniu (1) Bardzo dobrze uczą Jazdy są bardzo udane. Dogodne godziny szkolenia.... :):):):) Gorąco polecam:) (1) Barzo fajna knajpka do posiedzenia ze znajomymi, i nie tylko, przychodząc... stały klient koniecznie rezerwacja w niedziele (1) Zachecona opiniami - pojechalam tam w niedziele w porze obiadowej. Niestety... MK Poprosty Super (1) super, super, super, nic dodac i nic ujac. Egzamin na kat. C zdany za... Zadowolony kursant DOBRY Z MINUSEM... (1) Sprzedaż, miło szybko i przyjemnie. Jeden minus, ale to trochę moja wina.... SS Wielka kapa (1) Po 1 miały być grupy wiekowe a w grupi bylam z 50 latkami. po 2 mała sala a... Katarzyna Super szkoła (1) Super szkoła Ja Gimnazjum nr 22 (1) Dziwna szkoła troche brudna bo dużo remontów. Dla nieuczących się powinny... aFSFAS Klient zło konieczne (1) Właściciel warsztatu zatrzymał się mentalnie w okresie późnego Gierka.... Już były klient Zdecydowanie polecam!!! (1) Nie jestem sportowcem, uprawiam sport amatorsko (narty, pilka itp). NIestety... Edward kasia - opinia (1) Byłam tylko na usg, prof. był konkretny i uprzejmy, pozwolił sobie co prawda... kasia Oszukiwanie klienta (1) Nie pierwszy raz robiąc zakupy w Auchan chciano mnie oszukać na cenie... KLIENT Michał (1) Niedawno zdałem prawo jazdy oczywiście za pierwszym razem w czasie kursu nie... Michał Super szkoła! (1) Świetna atmosfera, wysoka zdawalność, poprostu cud miód:) Naprawde mili... Marta Świetna obsługa i naprawdę dobre jedzenie!!!!! (1) Karol