świetne dania z makaronem (1) Penne z kurczakiem w sosie śmietanowym jest super dla tych którzy nie lubią... k. Ocena po latach (1) Szkoda że szkoła nie posiada własnej strony internetowej. W dzisiejszych... Antal Adam - opinia (1) Co roku pojawiam się tam na szczepieniu i na kontroli stanu zdrowia mojego... Adam
... (1) od kiedy pojawiła się ta kanjpa w Orłowie to od tego czasu bywam tam bardzo... Aleksandra Maja - opinia (1) Szukalam, szukalam i w koncu znalazlam "swojego" fryzjera. Wczoraj mialam... Maja Super wasztat (1) Niskie ceny, bardzo miła obsługa,dogodne terminy, jakość wykonywanych usług... Mariola Mam barzdo dobre doświadczenia z tej kliniki (1) Bardzo dobra opieka lekarska. Szczególnie polecam dr Lewczuk (endokrynolog)... Gaba kika - opinia (1) Moje dziecko jest alergikiem i uczęszcza do tej placówki. Muszę przyznać... kika BARDZO DOBRE PRZEDSZKOLE (1) Rewelacyjne przedszkole,córeczka jest bardzo zadowolona, nie chce opuszczać... magda poszukujacy P. Krzysztofa (1) Pan Krzysztof otworzyl swoj salon i jesli poszukujecie go to prosze... Znajoma :) PARTOL!!!! (1) NO TO JUZ PARANOJA - SAM SOBIE WYSTAWIA OPINIE -SUPER FACHOWCA - BO KLIENT,... ZDZISIEK Najtansza i najbardziej profesjonalna firma w trojmiescie (1) Nic dodac nic ujac - po prostu tanio szybko fachowo - pomagaja we wszystkim,... Stefan Zagrzebny odp (2) W zwiazku z tym, że nigdzie nie ma informacji o nazwisku instruktora trudno... agnes Fatalny (1) Kiepski sklep z fatalną obsługą, wprowadzającą w bląd Klienta. Całkowity... Adam Kuśmierz Zdałam :D (1) Dzięki jednemu z instruktorów - nareszcie zdałam egzamin! Wykupiłam... H. Jak kuchnia - to tylko Antaris!!! (1) Zamówiłam kuchnię wraz z transportem do Warszawy. Miałam własny projekt, ale... Joanna kupilem belki oraz box thule (1) szeroki wybor asortymentu - NAJWIEKSZY W TROJMIESCIE, sprzedawca dysponuje... gf :))) BARDZO POLECAM wszystkim (1) Jedzenie ciekawe, choć osobą na niewłaściwym miejscu jest pan Mariusz, który... smakoszka djoaza - opinia (1) Jest ok djoaza Panie z rejestracji - porazka (1) Panie z rejestracji - porazka. Dodzwonic sie jest naprawde trudno, ostatnio... Anna