Co Wy Wiecie?? (1) Najpierw trzeba tam chodzić wtedy sie wypowiadajcie oki?? Kamil pan Marek - rewelka!! (1) Wczoraj zdałem egzamin na kat. "D" i to TYLKO dzięki p.Markowi!! jestem... malecki ! (1) strona internetowa szkoły to www.xlogdynia.fest.pl tam znajdziesz wszystkie... LOLUŚ
sagana - opinia (1) Troche sie rozczarowalam, jak przyszlam do tej szkoly.. Jesli ktos chce isc... sagana suuuuper (1) Do salonu fryzjerskiego trafiłam dzięki znajomej.Obsługiwała mnie Pani... Zadowolona w trakcie ciąży (1) jestem w 25 tygodniu ciąży. Prof. jest życzliwy, wizyta wcale nie musi... pacjentka super warsztat (1) hej,bardzo polecam ten warsztat.od 3 lat robie tam moje auto i zawsze jestem... Aga ;];] (1) rewelka.. obsuga mila.. wystroj ciekawy.. cany niskie;] polecam Marta Polecam w 100% rewelacja!! (1) Bardzo mili ludzie! bez stresowo i konkretne nauczanie!ja ZDALEM!!!!! dzieki... Bartek Rz2n art - opinia (1) Ciężko nawiązać współpracę, nastawienie na duży zysk, nie zawsze mający... art Ja będę omijać (1) Panuje tam jeden wielki bałagan, doradcy nie przekazują sobie informacji,... klient Nautilus (1) Jedzenie może i nie jest zle, ale....mikroskopijne "rozmiary",(2 zmieniaki )... nika:))))))) :) (1) Ogólnie klub jest naprawde fajny. Po powiększeniu sali bardzo dobrze się... kasia Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam centrum Euro Dent. Bardzo profesjonalne podejście do... Michał K. Danmar - Sklep The Best (1) Najlepszy sklep z czesciami samochodowymi , najlepsza obsluga w Trójmiescie.... Andrzej M. Świetna lecznica (1) Uwazam, ze to najlepsza przychodnia weterynaryjna.Bardzo mili i fachowi... Natalia Lekarze są poprostu wspaniali. (1) Moją młodsza córka poparzyła się 4 lata temu i miała świetną opiekę.Lekarze... Maria Prosze/ (1) A mozecie mi powiedziec jakie sa te ceny? takie zwykle scinanie. suszenie. ANETA Klientka - opinia (1) Uważam,że kosmetyczka Ewa jest ok. Fachowa. Kompetentna. Kulturalna. Z... Klientka najgorsza sieć w Polsce (1) najgorszy sklep ever!!! słaby asortyment, strasznie drogo a "świeże"... Anilama