SUPER LOKAL (1) SUPER LOKALIK jestesmy tam stałą ekipą zawsze mozna fainie pogadać obejzeć... Papug Pamiątka po chłopaku (1) Byłam u dr Kujawy kilka razy razem z chłopakiem, który jest po przejściu b.... Smutna WARTO (2) Tanio sprzedali, szybko zamontowali, mało za to skasowali. Na prawde warto.... GTIfan
Jetem zadowolony (2) Tak powinno być w każdym punkcie usługowym. Fachowo,szybko i miło. Grzegorz polecam!!!!!! (1) polecam robienie paznokci w tym salonie! pania w czarnych krotkich wlosach... freya Dobra jakość (1) Z tego salonu już dwa razy razem z mężem składaliśmy zamówienie. Za... K. Hojska Sharkiya - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z podejscia do malego pacjenta i diagnoz :) polecam... Sharkiya NAJLEPSZY FRYZJER W CALYM TROJMIESCIE (1) DLA POTWIERDZENIA SWOICH SLOW ZAWARTYCH W NAGLOWKU CHCIALBYM NAPISAC ZE... AREK ( WASZ KLIENT NA ZAWSZE ) Iza - opinia (1) Mała szkoła z zangażowaną kadrą, trzymazającą poziom. Budynk ładny z... Iza Ja - opinia (1) bardzo fajna szkoła:) Ja Pani EWA- profesjonalistka jakich malo (1) Polecam wszystkim Paniom wizyte u Pani EWY. Pani Ewa jest profesjonalistka... Betty PERFEKCJA :) :) :)ELKA SCHOOL (1) WITAM ! Polecam wszystkim szkołe ELKA SCHOOL! Dzięki fantastycznym... KRZYSIEK Lady_Evelin - opinia (1) Chodzę od niedawna na Spójnię, i stwierdzam, że Sylwia jest rewelacyjna,... Lady_Evelin POLECAM YES! (1) Jestem uczestniczką kursu angielskiego i jestem bardzo zadowolona z zajęć.... Bogusia mniam... (1) ...jedno z nielicznych miejsc gdzie kucharz nie oszczędza na przyprawach...... Fog Kelnerki SIŁACZKI (1) Teraz już rozumiem skąd te miny kelnerek. Sami wejdźcie na stronę tego... Hubert super (1) Pełen profesjonalizm, swietne podejscie do pacjenta, miła muzyczka w tle,... Marianna Andersen-bajkowe miejsce:) (1) Maksymalnie pozytywne doznania!:)wyobraźcie sobie centrum nowoczesnego... Kasia Fuszerka! (1) Kupiłem auto serwisowane w tym warsztacie. Gdy chciałem wymienić olej... wkurzony :) (1) Świetne miejsce,świetna muza,świetny klimat :) OBY TAK DALEJ :))))) Kamila Demi :)