ATENEUM-prosze o opinie (5) prosze o opinie na temat tej szkoly,prosze pizcie wystko.dobre i zle rzeczy... dziób Podyplomowe prawo europejskie na UG (1) Czy ktoś jeszcze wybiera się na te studia ? A moze ktoś z was już je skończył... Monia1977 UG - rekrutacja (1) witam. zamierzam złożyć papiery na filologie polską oraz kulturoznawstwo. nie... tutaj spadł
MSU biznes elektroniczny- AM Gdynia czy UG ??? (2) Witam Chciałabym pójść na magisterskie studia uzupelniające o specjalności... lucka STUDIOWANIE NA UG (1) PROSZE NAPISZCIE JAK STUDIUJE SIE ZAOCZNIE NA UG.JACY WYKLADOWCY,CZY JEST... dziób SZKOŁA MORSKA CZY UNIWERSYTET GDAŃSKI (3) PORADŹCIE KTÓRA SZKOŁA LEPSZA, PROSZĘ O RADĘ UCZĄCYCH SIE TAM STUDENTÓW,... Gosia... Firma godna polecenia (0) To już drugi raz kiedy skorzystałem z usług firmy Stol-Kos - zleciłem... Dariusz Pozytywnie (0) Samochód oraz wykładzina jak nowa, polecam usługi Pana Darka. Sebastian Wesele - sala platynowa (0) Wesele mieliśmy bardzo udane. Manager sali był bardzo pomocny. Jego rady... Aga Wesele - sala platynowa (0) Wesele mieliśmy bardzo udane. Manager sali był bardzo pomocny. Jego rady... Aga Rewelacja (0) Serdecznie polecam. Byłem z Westem Etną, pomimo bardzo dużego zarostu pieska,... Mateusz Wesele - sala platynowa (0) Wesele mieliśmy bardzo udane. Manager sali był bardzo pomocny. Jego rady... Aga Super Usługa ! (0) Dywanik super wyprany ! W przyzwoitej CENIE bardzo miła obsługa,najwyższa... Roman Wesele - sala platynowa (0) Wesele mieliśmy bardzo udane. Manager sali był bardzo pomocny. Jego rady... Aga Rewelacja!!! (0) Malutkie, przytulne, spokojne przedszkole. Dzieci czują się bezpiecznie.... Mama Wesele czerwiec 2014 (0) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wesela, przede wszystkim BARDZO wysoka jakość... Arek Wesele czerwiec 2014 (0) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wesela, przede wszystkim BARDZO wysoka jakość... Arek Kat. C (0) Polecam. Nauka na wysokim poziomie. Instruktorzy zwracają uwagę na szczegóły... Tomek Gorąco polecem (0) Potwierdzam poniższe opinie!! Panowie bardzo rzetelnie podeszli do mojego... Tadeusz z Gdańska Ryszard - opinia (0) Wygladalo to tak.... Zaplacilem za kurs kat C , wyjezdzilem 30 godz.dobrze... Ryszard