Przestroga (1) Zgadzam się z w/w opiniami. Jak ktoś jest na tyle szalony by kupić te budy,... doświadczony Pozytywnie (1) Janusz Opiela... Bardzo dobry instruktor! Cierpliwy, miły, zabawny..... a... zadowolony kursant nauczyli mnie jeździć ... (1) Do Alexa trafiłam właściwie przypadkowo. Prawo jazdy udało mi się zrobić w 5... Marta
Przemiła obsługa i świetne jedzenie! (1) Obsługa jest w stanie skłonić mnie do zjedzenia co najmniej 3 kanapek- mają... Kipcio & Kitek Szczerze polecam (1) Z natury jestem wybredna, rzadko używam określeń typu : rewelacyjny,... amarena Rybak - opinia (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo ciekawie przez doświadczonego... Rybak agnieszka (1) zdecydowałam już, że moje dzicko będzie się uczyć w tej szkole. Nie chcę,... agnieszka SUPER!!!! (1) Po 1 pełen profesionalizm, po 2 jazdy w bardzo kulturalnym towarzystwie... Kasia :D ta ktora jezdziła za sz CANCUN ROZBUDZA APETYT NA SŁOŃCE ! ! ! (1) To solarium ne potrzebuje wszystkich chwytów marketingowych !!!!!!!!!!!!... IREK POD KAżDYM WZGLęDEM TO z*******A KNAJPA (1) przejrzalem wszytkie opinie i NIE ZGADZAM się z żadną negatywną. Powiem... francuz Nie wyobrażam sobie innego miejsca by leczyć zęby (1) Chodzę już do dr Komorowskiego kilka lat i jestem zachwycona. Szkoda, że... Malinka pyszne jedzonko (1) Miło, smacznie, jak mam ochotę na coś dobrego to idę właśnie tam.... szymon83 ania - opinia (1) Ja też jestem zadowolona z przedszkola na Długiej. Ale przede wszystkim... ania zadowolona mama - opinia (1) Moim zdaniem to świetne przedszkole Chodzi do niego już moje drugie dziecko... zadowolona mama Zgadzam się z opinią Pawła z 27.05.07 (1) Chciałabym tylko dodać, że w tej restauracji nie można zwrócić personelowi... Ola Nie ma chyba leprzego sklepu z akcesoriami (1) Witam Polecam sklep Ekoprats trafiłem do nich przypadkiem wjeżdżając na... LowKIck Tragedia. (1) Jak w nagłówku. Kupiłem w ESC komputer, który od początku był wadliwy. Po... venathar KOLCZYKI GÓRA (1) Kolejny mój kolczy w tym studio i co nic nie bolało zajefajna Pani normalna... Madzia Rudi JA RóWNIEż POLECAM (1) Wszyscy wiemy że leczenie się w dzisejszej dobie jest okropnie trudne... D>K> KASIA -MEGI - opinia (1) STUDIO SUPER ZROBIONE , WZORKI DUZO ALE OBSLUGA MASAKRA NIE MIŁA NIE... KASIA -MEGI