świetna jakość!!!! (1) trafiłam do salonu przypadkiem ponieważ mieszkałam w tym hotelu i jestem pod... krystyna Smacznie, niedrogo, domowo! (1) Bardzo przyjemne miejsce na rodzinny obiad. Polecam polędwiczkę w sosie... Magda Moja ulubiona restauracja w Gdyni! (1) Wspaniałe jedzenie !!! Szczególnie steki i mięska zawijane ręcznie w małe... Magda
ahroun - opinia (1) Jest tu bardzo sympatycznie. Jedyny minus to taki, że zaczyna robić się... ahroun Kasia Tarkowska - opinia (1) Aby więcej taki lekarzy w podejściem do pacjenta /małego/ i fachowa,... Kasia Tarkowska POLECAM (1) Gorąco polecam i zachęcam do odwiedzenia Cancun , miła atmosfera, łóżka jak... A ODPOWIEDŹ dla Hmmm..... (1) w 16 -to letniej karierze wychowane pary B i A klasy , III kat.... instruktor TOP dance beznadzieja (1) to jest brodzik nie basen! w najpłytszym miejscu płynąc dotyka się niecki! I... mieszkaniec suchanina (od niedaw super pizza (1) Jadam tam bardzo często z bratem i mężem. Obsługa na poziomie, a jedzenie... miłośniczka pizzy super!!!! (1) TAkich lekarzy dla naszych pupilow powinno byc wiecej.Panowie jestescie... BArt Świetny lokal... ale (1) Barbados to moja ulubiona knajpa... fajny klimacik, normalne towarzystwo,... Asia :-) Dr. Klotz IIIa ;P - opinia (1) Szkoła bardzo fajna, ale... Poziom nauczania - zależy od nauczyciela.... Dr. Klotz IIIa ;P absolwent kursu (1) Właśnie skończyłam kurs Specjalista d/s obsługi klienta. Super... Danuta fajna knajpka (1) bardzo fajna knajpka w centrum Gdańska, po meczących zakupach odrobina... stała klientka :) (1) zdecydowanie polecam :) jeżdżę z Panem Wojtkiem Gałką i mimo trudnych... zana GORĄCO POLECAM !! (1) Zdałam egzamin. Jeśli mogę mieć swoje zdanie o ośrodku to uważam, iż jest on... Justyna SPOKO SZKOLA!!! POLECAM! (1) dziekuje panu Wojtkowi za niesamowita cierpliwosc, zrozumienie dla mojego... Wejherowianka:) AZ SIE LEZKA KRECI ZA NAUCZYCIELAMI ;-) DYREKCJA I TYM BUDYNKIEM.. (1) a nawet nie za budynkiem ale ta cala atmosfera ktora powala i z tego co wiem... Krzysiek Soński super salon (1) Naprawe polecam!! Zawsze tam chodzę kiedy chcę sobie zminić fryzurę albo... Karolina z nieco innej strony ;-) (1) A ja dodam cos od siebie-jesli chodzi o problemy z dodzwonieniem sie do... Hanka