Jest OKey (1) Już wkrótce będę kończyć ta uczelnie, wiec moja wypowiedz jest podparta... ANGi amatorszczyzna (1) Wygląda jak posklejane z części znalezionych w demobilu po innych... orłowianin Szkoła jest super (1) Uczęszczam juz na drugi kurs. Córka ma prawie roczek i uwielbia zabawę w... Magda z Hanią
Wiele się nauczysz (1) BHT jest stajnią bardzo profesionalną, ze wspaniałymi instruktorami i końmi... Szu dziesiec lat mlodsza (1) rewelacja nie trzeba plastycznej chirurgi aby poczuc sie o kilka lat... PAULLETE Alegria ! (1) Trzeba pielęgnowac takie miejsca jak Teatr Miniatura o to! Pardal Abada Krzysiek - opinia (1) Jaki jest próg w tym roku do matematyczno-fizycznej?? Krzysiek NAJGORSZY ODDZIAL W TRÓJMIEŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nie polecam!!! obsługa w dziale obsługi kont poniżej krytyki. Godziny... dama kier Szkoła w porządku!!! (1) Ukonczylem w TEB Edukacja informatyke - bylo na prawde w porzadku. Niezly... FOX Zdałam za pierwszym razem:) (1) Egzamin zdawałam 22 lutego, zdałam za pierwszym podejsciem:)Pod namową... KuRsAnTkA i znów suuuper!!! (1) Pełen profesjonalizm Pani Agnieszki sprawił, że znów mam wspaniały kolor i... Magda To jest to (1) Szybko i profesjonalnie, potrafią doradzić i nie naciągają klienta na... Drik tragedia (1) dałem do naprawy altrnator zrobili ale po jednym dniu coś strzliło i znowu... Marek olka - opinia (1) Moim zdaniem poziom jest niezły.Sala ma fajny klimat.Lokalizacja natomiast... olka hmm (1) Cos mi się wydaje,że to jedna i ta sama osoba pisze te wszystkie opinie.Są... agnes TRAGEDIA (1) Specjalista Laryngolog to totalna pomyłka.co ten człowiek robi na stanowisku... Michał Sedici (1) Jesteśmy z mężem zadowoleni z dealera Fiata, właśnie kupujemy u Nich Fiata... Karola Zdziwienie! (1) Weszłam na stronę agencji nieruchomości "KANCELARIA KRAJEWSKA" i ze... Magdalena Bardzo polecam (1) Profesjonalna obsługa, rzetelnie i w ustalonym terminie. Bardzo polecam. Gdańsk anna - opinia (1) umówienie na wizytę to prosta sprawa , niestety terminy-jak wszędzie-... anna