wizyta (1) rozczarowana po wizycie u p.Chełmińskiej byłam prywatnie, ale zostałam... kolejna klapa Na zdrowiu nie ma co oszczedzac!!! :) (1) Ja mam dobre zdanie na temat lekarzy jak i leczenia w tym szpitalu. Lekarze... Asia :) (1) Szkoła rewelacyjna:) Teoria jak i praktyka w bardzo miłej i sympatycznej... Marta
thyria - opinia (1) Ogólnie uczelnia jest spoko. Wladze uczelni otwarte na współpracę ze... thyria super (1) Świetny pod każdym każdym względem!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) an Prosze o info (1) Witam!! Mam zamiar wybrac sie do WSTiH i chcialam sie zapytac jak jest w... madzia1987 Polecam (1) Polecam Jankar jako absolwent kursu i nowo upieczona posiadaczka prawa... Malwina Chyba mi sie podobalo :] (1) Restauracja super elegancka acz ceny takie se.:P Jedzonko tyz bardzo dobre... Oshato krzysiek (1) super klimat i obslug wielkie uznania dla personelu bardzo miły i... krzysiek dr. Kujawa (1) Racja! przereklamowana poszłam tam z moim chlopakiem przy którym ona... uczulona, heheh X - opinia (1) Jezeli myslicie powaznie o sprzedawaniu mieszkan, to zmiencie ta kobiete,... X ostatnia nadzieja (1) no wiec po 3 wizytach u innych endokrynologow postanowilam odwiedzic jeszcze... czarów nie będzie Dlaczego jazz-u nie prowadzi Krystian (1) wydaje mi sie że zajecia tańca towarzyskiego śa na niskim poziomie a u... Ewa Dobry sklep !! i tyle !! (1) Kupiłam monitor ostatnio u Nich i jestem zadowolona. Cena była najlepsza w... Monika klient - opinia (1) Miła i rzetelna obsługa. Sprawny serwis i rabaty przy większym zakupie.... klient Niezadowolony klient !!! (1) Tak okropnej obsługi nigdzie nie spotkałam, panie wręcz chamskie,... klient niemozliwe (1) Zapraszam do studia, takiego przypadku nie mielismy od 7lat czyli od... ewa godny polecenia (1) Podzielam opinię moich poprzedników. Nikt się nie zawiedzie. Warto polecić... mariot 42 el - opinia (1) zajecia prowadzone sa bardzo profesjonalnie.Duzym plusem jest orginalna... el CAJKIEM FAJNIE (1) BYLAM W TEJ RESTAURACJI ZARAZ PO OTWARCIU I BYLAM NIEZADOWOLONA. pOSZLAM TAM... SLUBKA