wszystko na maxa (1) po niezdanym egzaminie u konkurencji (tragedia) miesiac czasu na... Krzysiek opinia stałej bywalczyni (1) Witam.jestem stała klientka (bywam 2-3 razy w tyg),mieszkam w Sopocie.Dania... AGA świetny instruktor - polecam (2) poznałem 4 instruktorów, Artur był najlepszy. prawdziwy entuzjasta tego co... jurek
Wyznanie (1) Nazywam się Lechu i jestem andersenoholikiem. Lechu Ernestyna - opinia (1) Polecam super salon ,profesjonalna obsługa ,wystruj przepiękny fachowość... Ernestyna Zadowolony klient (1) Naprawili mi kilka elementów w FM II 2,0 TDCI (pompa wspomagania układu... Marcin zachwycona (1) Chciałam skorzystać z możliwości wyrażenia tutaj mojej opinii i jednocześnie... Beata K. płać i płacz (1) Człowiek płaci i jeszcze się denerwuje, że go niewłaściwie leczą. Dot.... pacjentka serwis na plus (1) mega długo szukałem części do mojego audi i tu znalazłem bez problemu, nie... A4 Polecam "nowego" Pana Leszka :) (1) Byłam chyba pierwszą kursantką u tego Pana w tym Ośrodku, chociaż wiem, że... Agata obsluga brak profesionalizmu (1) niestety jestem bardzo zawiedziona tym lokalem i juz tam nie pojade.jedzenie... :( ;/ (1) Uważam ,że to gimnazjum jest beznadziejne... Agnieszka Uwaga, będzie długo.. ;) (1) Sama w to nie wierzę, ale udało się i zdałam za pierwszym razem (kat. B).... Klaudia Z. Szału nie ma - mieszkanie na Zaspie (1) Witam, jestem "szczęśliwym mieszkańcem" nowego mieszkania na ul Pilów... WF Najmilsza kawiarnia w Trójmieście (1) Bardzo sympatyczna obsługa, doskonałe ciasto (szczególnie szarlotka), świetna... Magdalena suuuuuuuuuper (1) w Thai Hut jadam od trzeh lat,jestem bardzo zadowolony z wystroju obsluga... andrzej Najlepszy (1) Wreszcie trafiłam na mądrego, miłego i słuchającego mnie lekarza. Pierwsze... Agnieszka Szczerze wszystkim polecam:))) (1) Wczoraj zdałam i mam prawko!!!! Nie powiem, było trudno, gubiły mnie nerwy,... Ola Koprowska prysznice do remontu (1) lazienka przy sali od aerobicu wola o pomste do nieba, wlasciwie nie da sie... o szkoda słów (1) szkoda gadać tam naprawdę trzeba przyjśc i samemu się przekonać. Jednym... smakosz