Normalny serwis i sprzedawca (1) Do zakupu opon za 2200 zł. w tej firmie przekonały mnie niższe niż u... Piotr Polecam. (1) Profesjonalna obsługa i dobór opon. Cena za opony bardzo atrakcyjna. Juz po... Maria Rosa Polecam (1) Profesjonalna obsługa i super ceny nie dodać nic ująć polecam PiotrO
Bardzo zadowolony (1) Polecam firmę OponyAlbert , maja duży wybór opon i felg i rzadko który serwis... Zadowolony klient super (1) super oponki, swiezynki, ceny lepszej nie znalazlem w calym internecie, a... opel Wymiana opon (1) Szybko, sprawnie. Plusem jest to, że można się umówić na wymianę przez internet. Aga Polecam w 100% (1) Korzystam z tej wulkanizacji od 5 lat inuwazam ze obsługa jest bardzo miła i... Hrant Polecem najlepsza wulkanizacja w trójmiejscie (1) Pełen profesionalizm, miła obsługa i jestem bardzo zadowolony z tej firmy. Stefan34 Super (1) Jestem klientem od lat, swietna ekipa, polecam i pozdrawiam serdecznie Moreniak Polecam w 100% (1) Dobra firma z dużym wyborem opon ceny są zdumiewająco niskie w porównaniu z... Leszek Kolejny udany zakup w Albercie (1) To już mój kolejny udany zakup opon w serwisie Albert. Obsługa zdecydowanie... Grzesiek Polecam (1) Maja bardzo niskie ceny , kolejny udany zakup i montaż opon - polecam Adam Jestem bardzo zadowolony (1) Polecam!!! Maja dobre ceny opon i potężny wybór . Andrzej Polecam (1) Konkretna obsługa, bardzo korzystne ceny oraz duży asortyment do wyboru,... Adrian Polecam (1) Rzeczywiście panowie wymieniający opony nie są fachowcami - 4 razy już mi coś... Michał Kamil - opinia (2) Super obsługa, szybka realizacja oby tak dalej. POLECAM!!!!!! Kamil